Hamas: Elimizdeki esirlerin sayısı Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat fazla

Hamas: Elimizdeki esirlerin sayısı Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat fazla

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, ellerindeki esir sayısının, siyonist işgal rejimi sözde başbakanı Binyamin Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat fazla olduğunu söyledi.

El-Aksa Televizyonu'na konuşan Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Aksa Tufanı" operasyonunu "Mescid-i Aksa'yı ve Filistinli esirleri savunmak amacıyla yaptıklarını belirtti.

Operasyonun devam ettiğini ve siyonist rejimin derin bir krizle karşı karşıya kaldığını aktaran Ebu Ubeyde, onlarca işgalcinin esir alındığını ve "esirlerin sayısının siyonist işgal rejimi sözde başbakanı Binyamin Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat fazla olduğunu" ifade etti.

İşgalci esirlerin Gazze Şeridi'nin her yerinde olduğunu belirten Ebu Ubeyde, siyonist rejim Gazze halkına ne yapıyorsa aynısının işgalci esirlere de uygulanacağını ifade etti.

Netanyahu'nun tehditlerine işaret eden Ebu Ubeyde, "Önümüze çekirge gibi düşen, yüzlercesinin silahlarını ve tanklarını direnişçilerimizin önünde bırakıp kaçtığı orduyla mı bizi tehdit ediyorsunuz." ifadesini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.