Hamas: İşgalci siyonistlerin bölgeyi istikrarsızlaştırma girişimleri başarısız olacak

Hamas: İşgalci siyonistlerin bölgeyi istikrarsızlaştırma girişimleri başarısız olacak

Hamas Sözcüsü el-Kanu, Gazze’deki güvenlik güçlerinin, direniş hareketlerine karşı operasyon hazırlığı içinde olan ve siyonist işgalciler tarafından yönlendirildiği tespit edilen bir casusluk hücresini çökertmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) hareketinin askeri operasyonlar ve istihbarat alanlarında çok iyi noktalara geldiğine dikkat çeken Abdullatif el-Kanu, “Siyonist işgal rejiminin çıkarları için kullandığı bir hücreye baskın düzenlemesi ve tüm üyelerini tutuklaması Hamas’ın, işgalcilerin sinsi planlarına karşı daima uyanık olduğunu gösterir” dedi.

“Gazze İçişleri ve Milli Güvenlik Bakanlığı’nın başarılı gayretlerini takdirle karşılıyoruz” diyen Hamas Sözcüsü el-Kanu, siyonist işgal rejiminin, abluka altındaki Gazze Şeridi başta olmak üzere Filistin toprakları üzerinde yaptığı operasyonların akamete uğraması için atılan bütün adımları desteklediklerini söyledi.

Filistin halkının işgal rejimine karşı verdiği mücadeleden hiç vazgeçmeyeceğini bilakis direniş kararlılığının her gün daha da arttığını aktaran el-Kanu, zalim işgalcilerin bölgeyi istikrarsızlığa sürüklemek istediğini belirtti.

El-Kanu yaptığı açıklamada, "İşgal rejiminin adam öldürerek ve suç işleyerek Filistinlilerin iradesini kırma girişimi başarısız olacak. İşgalcileri, işlediği suçlardan ve Filistin halkına yönelik saldırılardan caydırabilecek tek yol direniştir." ifadelerine yer verdi.

Gazze İçişleri ve Milli Güvenlik Bakanlığı, bugün şafak vakti, direniş hareketlerine karşı yıkıcı operasyon düzenleme hazırlığı içinde olan ve siyonist işgal rejimi tarafından yönlendirildiği tespit edilen bir casusluk hücresini çökerttiğini bildirdi.

Gazze’deki İçişleri Bakanlığı tarafından konu hakkında yapılan yazılı açıklamada, yerel güvenlik güçlerinin, bazı şahısların şüpheli hareketler sergilemesi üzerine yoğun soruşturmalar başlattığı, ardından şüphelilerin takibe alındığı ve birkaç günde yapılan tahkikatlar neticesinde söz konusu kişilerin tutuklandığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, Gazze güvenlik güçleri tarafından düzenlenen baskında hücre evinde, siyonist işgalciler adına çalışan casusların operasyonlarda kullandıkları ekipmanların ele geçirildiğine yer verildi. Ayrıca açıklamada, casusların Gazze’de gerçekleştirdikleri operasyonların karşılığında işgalci siyonistlerden aldıkları paralara el konulduğuna işaret edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler