Hamas: Keskin Kılıç Savaşı düşmanla mücadelede büyük bir dönüşüme yol açtı

Hamas: Keskin Kılıç Savaşı düşmanla mücadelede büyük bir dönüşüme yol açtı

Hamas liderlerinden Ali El-Amudi, İzzeddin El-Kassam Tugayları ve Filistin direnişinin üç yıl önce girdiği Keskin Kılıç Savaşı'nın siyonist işgalci düşmanla mücadelede büyük bir dönüşüme yol açtığını söyledi.

El-Amudi, Keskin Kılıç Savaşı'nın siyonist düşmanla savaşta önemli bir nokta teşkil ettiğini ve İzzeddin El-Kassam Tugayları mücahitlerinin düşmanın çok tehlikeli bir operasyonunu boşa çıkardığını ifade etti.

Hamas Hareketi Enformasyon Dairesi Başkanı El-Amudi, işgalcilerin söz konusu operasyonda direnişin hassas ve çok önemli sistemlerini hedef aldığını, Allah'ın yardımıyla şehit komutan Nur Bereke ve arkadaşlarının düşmanın operasyonunu boşa çıkardıklarını kaydetti.

Keskin Kılıç Savaşı'nın siyonist işgal rejimi üzerinde çok büyük etkileri olduğuna işaret eden El-Amudi, dönemin sözde Savaş Bakanı Avigdor Lieberman'ın istifa etmek zorunda kaldığını hatırlattı.

Savaştan sonra işgal rejiminin soruşturma komisyonları kurduğunu, özel kuvvetler komutanlarından ve askerlerinden birçoğunun görevlerini bıraktıklarını belirten El-Amudi, "İşgal rejiminden gelen raporlar söz konusu komutanların ve askerlerin psikolojik rahatsızlıkları olduğunu gösteriyor" dedi.

Siyonist işgal rejimi sözde ordusu özel kuvvetleri 11 Kasım 2018'de sivil bir araçla Han Yunus'un doğu kesimine sızma girişiminde bulunmuş ve İzzeddin El-Kassam Tugayları'nın işgalcileri fark etmesi üzerine operasyon başarısız olmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler