Hamas liderlerinden Fethi Hammad kendisine atfedilen açıklamaları yalanladı

Hamas liderlerinden Fethi Hammad kendisine atfedilen açıklamaları yalanladı

​Hammad'ın basın ofisi, Hamas'ın işgal altındaki Batı Şeria'da kontrolü ele almaya ve Filistin Yönetiminin çöküşünden sonra "barışı" korumaya hazır olduğuna ilişkin kendisine nispet edilen açıklamaları reddetti.

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim üyesi Fethi Hammad'ın basın ofisi, bir takım şüpheli sosyal medya sayfalarının servis edildiğini ve Fethi Hammad'a atfedilen açıklamaların doğruyu yansıtmadığını ve kendisine dayandırılan söz konusu sözleri reddettiklerini açıkladı.

Açıklamada, bu tarz asılsız iddiaların Hamas hareketini yıpratmaya dair girişimler olmasının yanı sıra siyonist işgal rejiminin, Batı Şeria'yı ilhak etme gündemini değiştirme çabası olduğuna dikkat çekildi.  

Basın ofisi tarafından konuyla ilişkin yapılan yalanlama açıklamada, ayrıca şu sözlere yer verildi:

"Bu sefil girişimlerin hiçbir değeri yok ve bu kirli oyunlar Siyonist israilin planlarına karşı direnecek olan mücahid Filistin halkını aldatamaz." 

Bazı şüpheli sosyal medya hesaplarında, Hammad'ın işgal altındaki Batı Şeria'da kontrolü ele almaya ve Filistin Yönetiminin çöküşünden sonra barışı korumaya hazır olduğuna ilişkin sözde kendisine atfedilen sözleri yer almıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.