HAMAS: Saldırılara gereken karşılığı vermekten geri durmayacağız

HAMAS: Saldırılara gereken karşılığı vermekten geri durmayacağız

HAMAS, siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi’ne ve Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği her saldırıya gereken karşılığı vereceğini açıkladı.

Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS), siyonistlerin Gazze Şeridi’ne ve Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği her saldırıya gereken karşılığı vereceğini ve bu düsturdan asla vazgeçmeyeceğini belirterek, işgal rejiminin, çocukların da aralarında bulunduğu sivilleri hedef aldığını belirtti.

HAMAS Sözcüsü Fevzi Berhum, başta İzzeddin Kassam Tugayları olmak üzere kahraman Filistinli direniş hareketlerinin, işgal ordusu ve siyonist yerleşimcilerin saldırıları karşısında Filistin halkını himaye etme sorumluluğunu üstlendiğini belirterek, Kudüs halkına ve Mescid-i Aksa’daki cemaate dönük saldırılara anında karşılık vereceklerini vurguladı.

Berhum, abluka altındaki Gazze Şeridi’nde yaşayan Filistinli çocuk, kadın ve savunmasız sivillerin hedef alınması ve katledilmelerinin yanı sıra evlerinin de kasıtlı olarak bombalanmasının, işgalcilerin kan donduran vahşi ve barbar zihniyetini yansıttığına dikkat çekti.

Siyonist işgal rejiminin dün akşam saatlerinde Gazze'ye yönelik olarak başlattığı hava saldırıları gece boyunca da aralıklarla sürdü. Saldırılarda en az 25 kişinin şehit edildiği ve 115 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Buna karşılık HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları’nın, saldırılara karşılık vererek, işgal altındaki Askalan (Aşkelon) kentine roket atması sonucu 26 siyonist yerleşimcinin yaralandığı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.