Hamas, Yahudileştirme projeleriyle mücadele çağrısında bulundu

Hamas, Yahudileştirme projeleriyle mücadele çağrısında bulundu

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Yahudi işgal projelerine karşı koymak ve Yahudi işgalcileri kovmak için direnişin desteklenmesi çağrısında bulundu.

Hamas Hareketi, bugün yayınladığı yazılı açıklamada, Yahudileştirme projelerine ve Batı Yaka'yı işgal rejimine ilhak etme girişimlerine karşı geniş kapsamlı bir mücadele başlatılmasını, Filistin Yönetimi güvenlik birimlerinin, işgal rejimiyle yaptığı güvenlik koordinasyonuna son verilmesini istedi.

Hamas yaptığı yazılı açıklamada, işgal rejimi başbakanının El-Halil Camii'ne baskın düzenlemesinin altında fanatik Yahudi seçmenini memnun etme amacının yattığı belirtildi.

İşgal rejimi liderlerinin Batı Yaka'yı emrivakiyle Yahudileştirme yolunda ilerlediklerini kaydeden Hamas, işgal rejiminin Batı Yaka'da Yahudi işgal birimleri kurmaya başladığından beri bunu hayal ettiğini söyledi.

Hamas, Filistin direnişinin; Yahudi işgalcilerin Batı Yaka'da huzur ve güven içinde yaşamalarına izin vermeyeceğini, Yahudi işgalcilere Filistin topraklarında kendilerine yer olmadığı mesajını verdiğini belirtti.

Hamas Hareketi, Filistin Yönetimi'nden ve güvenlik birimlerinden, halkı uyutmaktan vazgeçip Batı Yaka'yı ilhak girişimlerine ve Yahudileştirme projelerine karşı kapsamlı bir mücadele başlatmalarını, işgalcilerle yürüttükleri güvenlik koordinasyonuna son vermelerini istedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.