Hasta kadın alevlerin içinde kaldı

Hasta kadın alevlerin içinde kaldı

Elazığ'ın Palu ilçesinde bilinmeyen nedenden dolayı çıkan yangında hasta olduğu öğrenilen kadının; el ayak ve saçları yandı. Kadının kaldığı baraka ev kullanılamaz hale geldi.

ELAZIĞ- Palu’da bilinmeyen nedenden dolayı baraka evde çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu. Çarşı Mahallesinde ikamet eden Ahmet Kantarcı’ya ait baraka evde 15.30 sıralarında yangın çıktı.

 

Depremde hasarlı olan evleri hala yapılmadığı için baraka olarak kullandıkları evde çıkan yangında evde bulunan ve hasta olduğu öğrenilen Tayyiba Kantarcı’nın (62) el, ayak ve saçları yandı.

 

Yangın çıktığı gibi itfaiyeyi arayan mahalleliler itfaiye telefonu meşgul olunca Kovancılar ilçesinden de takviye itfaiye ekipleri çağrıldı. Evden yaralı olarak çıkarılan Tayyiba Kantarcı ambulansla Palu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Evde bulunan mutfak tüpünün de patlamasıyla, yangın büyüyüp baraka evin tamamına yayıldı.

 

Yaklaşık 2 saate söndürülen yangında baraka olarak kullanılan ev yanarak kullanılamaz hale geldi. Palu Devlet Hastanesine kaldırılan Tayyiba Kantarcı’nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Çıkan yangın ile ilgili inceleme başlatıldı. (Ebubekir Alkan- İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.