Hastane alanı içerisindeki İSPARK uygulaması kaldırıldı

Hastane alanı içerisindeki İSPARK uygulaması kaldırıldı

​İstanbul Gaziosmanpaşa’da bulunan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Fizik Tedavi binasına ait olan otoparkın İSPARK tarafından işletilen ve vatandaşların tepkisine neden olan uygulaması kaldırıldı.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Fizik Tedavi binasına ait olan otoparkın İSPARK tarafından işletilmesine vatandaşlardan tepki gelmişti. Tepki çeken uygulama kaldırılarak söz konusu otopark vatandaşların hizmetine sunuldu.

"İSPARK’ı artık burada görmek istemiyoruz"

İstanbul’da yaşayan araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan park sorunu giderek büyüyor. Şehir merkezlerinde bulunan işlek cadde ve sokakların İSPARK tarafından ücretlendirilmesi vatandaşı mağdur ediyor.

Şehir içerisinde boş arazilerin bulunmaması, var olanların da ücretli park olması yetmezmiş gibi, cadde ve sokakların İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait İSPARK tarafından ücretlendirilmesi zulme dönüşmüş durumda. Bununla birlikte devlet kurumlarının çoğunda bulunan otoparklar ya personele tahsis ediliyor. Vatandaşlar ise söz konusu mekanlara girişte ücret ödemek zorunda kalıyor.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bulunan ve otoparkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPARK tarafından işletilen SBÜ Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Eğitim Araştırma Hastanesine gelen vatandaşlar, otoparkın ücretli olmasından şikâyetçi olmuş ve uygulamanın derhal kaldırılması talebinde bulunmuştu. Tepki çeken uygulama kaldırılıp otopark ücretsiz olarak vatandaşın hizmetine sunuldu. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler