Hatay'da son durum havadan görüntülendi

Kahramanmaraş merkezli meydana depremlerden en çok etkilenen illerden Hatay'da son durum İLKHA Drone ile havadan görüntülendi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.6, 7.5 şiddetindeki depremlerde büyük yıkımın yaşandığı illerden olan Hatay'da ekipler çalışmalarına devam ediyor.


Yürütülen arama kurtarma faaliyetlerinin sonlandığı bölgelerde enkaz kaldırma çalışması devam ederken, vatandaşların sağ olduğu düşünülen enkazlar da ise hala arama kurtarma çalışması devam ediyor.

Deprem'in 9'uncu (14 Şubat) gününde yürütülen arama kurtarma çalışmalarında Hatay'da iki farklı noktada enkaz altından 3 kişi sağ olarak kurtarıldı.

Her geçen saat yeni müjdeli haberlerin geldiği alanlarda çalışmalar devam ederken çalışmaların bittiği bölgelerde enkaz kaldırma çalışması devam ediyor.

Yıkılan, yolları kapanan sokaklar, depremin şiddetinden balkonlarda astıkları elbiseleri toplama fırsatı olmayan ailelerin hala balkonlarda bulunan elbiseleri, çalışmaların yürütüldüğü alanlar İLKHA Drone kamerası ile havadan görüntülendi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.