Hayatımız bu kadar ucuz mu?

Hayatımız bu kadar ucuz mu?

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yere sarkan elektrik tellerine dokunan çocuğun ağır yaralanmasına tepki gösteren muhtar, gereken uyarıları yapmasına rağmen tedbir alınmadığını belirterek tepkisini dile getirdi.

Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Kızılçubuk köyünde yere sarkık olan elektrik tellerine dokunan çocuk ağır yaralandı. Yetkilileri defalarca uyarmalarına rağmen tedbir alınmadığını belirten Muhtar Mehmet Ali Sezer, "Hayatımız bu kadar ucuz mu?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Edinilen bilgilere göre, öğle saatlerinde babasıyla birlikte ot biçmeye tarlaya giden 8 yaşındaki Efecan Özer adlı çocuk, oyun oynarken bölgede bulunan yere sarkık elektrik tellerine dokundu. Ardından elektrik akımına kapılan Efecan Özer, babasının yardımıyla ağır yaralı olarak kurtuldu. Vücudunda büyük ölçüde yanıklar olan Özer, önce Karlıova Devlet Hastanesine buradan da Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili konuşan Kızılçubuk köyü muhtarı Mehmet Ali Sezer, yaklaşık iki aydan buyana elektrik direğinin hasarlı olduğu ve sadece direğin üst bölümünün yere paralel bir şekilde kaldığını ifade etti.

Köy Muhtarı Sezer, “Yaklaşık iki aydır elektrik şirketine bu direğin tehlikeli olduğunu, bir an önce onarılması gerektiğini söyledim. Elektrik şirketi ise devamlı bugün-yarın diyerek geleceklerini, buraya bir direk bırakıp değiştireceklerini söylediler. Bugün Efecan kardeşimiz şu anda ağır yaralı ve hastanede acılarla boğuşuyor. Bunun hesabını kim nasıl verecek. Şu anda bu çocuk hastanede bazı kişilerin vurdumduymazlığı nedeniyle acılar içerisinde kıvranıyor. Hayatımız bu kadar ucuz mu? Yazık değil mi bu çocuğa ve ailesine.” diyerek duruma tepki gösterdi.

İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.