Haydi Batman kan bağışına kampanyası sürüyor

Haydi Batman kan bağışına kampanyası sürüyor

Kızılay'ın kan stoklarında azalma yaşandığı yönünde çağrısının ardından başlatılan kampanya kapsamında Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu.

Kızılay başkanının, kan stoklarında azalmaların yaşandığına yönelik açıklamalarının ardından çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyaları devam ediyor. Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu.

Kızılay yetkilileri önce, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün bir odasını kan bağışı için hazırladı. Ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personellerinden gönüllü olarak kan bağışı yapmak isteyenler; çeşitli testlere tabi tutulduktan sonra, durumlarına uygun bir şekilde form doldurulup kan bağışında bulundular.

Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kiyas; "Batman Valiliği, Kızılay Şube Başkanlığı ve TOÇ-BİR-SEN Şube Başkanlığı tarafından başlatılan kan bağışı kampanyası ile ihtiyaç sahibi insanlara ulaşabilmenin mutluğu ve huzuru içindeyiz. Kan veren personelimiz sadece mesaileri ile değil, sosyal sorumluluk bilinci ile her zaman vatandaşlarımıza hizmet vermek için gayret içindedirler. Kan vermenin hem sağlık açısından hem de ihtiyacı olan insanlara yardım açısından çok önemlidir. Toplumun tüm kesimlerini kan bağışı noktasında duyarlı olmaya davet ediyorum. " ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.