Hayırsever iş adamlarından Bismil'de ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi

Hayırsever iş adamlarından Bismil'de ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi

İstanbul'da ikamet eden hayırsever iş adamları, memleketleri Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi dağıttı.

Her yıl Ramazan ayında yoksul ailelere yaptıkları yardımları ile bilinen, İstanbul'da ikamet Bismilli İş İnsanları Murat ve İbrahim Parlak kardeşler bu ramazanda da Bismilli hemşerilerini unutmayarak 200 aileye ramazan kolisi dağıttı.

Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere yardım paketlerini Bismil’deki esnaftan temin ederek, Bismil esnafının da kazanmasını sağlayan iş adamları, bu yılda da bir hayır kurumu aracılığıyla 200 Ramazan kolisini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

İstanbul'da ikamet eden iş adamları, memleketleri Bismil'i unutmadıklarını ve yıl içerisinde olduğu gibi Ramazan ayında da yardımlarını sürdürdüklerini söylediler.

Yapılan yardım çalışmaları ilgili konuşan Of Mahalle Muhtarı Hasan Karaaslan ise, Bismil'i unutmayarak yardımda bulunan Murat ve İbrahim Parlak'a teşekkür ederek, diğer iş adamlarına da Bismil'e sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler