Hem arabası çalındı, hem de tehdit edildi

Hem arabası çalındı, hem de tehdit edildi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Bir doktora ait otomobili çalan hırsız, üstüne birde tehdit mesajı gönderdi.

BURSA - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Doktor Melih Karaaslan'a ait 16 DR 929 plakalı otomobil, park halindeyken çalındı. Karaaslan, otomobilin çalındığını fark eder etmez durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme başlattı.


Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, aracın bir akaryakıt istasyonuna girdiğini belirledi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, söz konusu şüphelinin aracı akaryakıt istasyonundaki yıkmaya verdiği ve bir süre alış-veriş yaptığı görülüyor.


Bu arada söz konusu hırsızın araç sahibinin cep telefonuna bir mesaj göndererek, "Adım E.B, Balıkesir Emniyet Müdürünün yakınıyım. Aracın peşine düşersen başına tehlikeli şeyler gelebilir" dediği iddia edildi.


2 aydır aracı bulunamayan doktor, kamera kayıtlarını bizimle paylaşarak, aracını görenlerden  0535 416 84 16  nolu telefonu aramalarını istedi. (Zeki Aras/Mehmet Şah Mikyas-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.