Hikmet Şahin Köprülü Kavşağının Bursa-Ankara etabı trafiğe açıldı

Hikmet Şahin Köprülü Kavşağının Bursa-Ankara etabı trafiğe açıldı

Yapımı büyük oranda tamamlanan İnegöl Hikmet Şahin köprülü kavşağının Bursa-Ankara etabı araç trafiğine açıldı.

Yapımı büyük oranda tamamlanan ve Bursa-Ankara etabı araç trafiğine açılan İnegöl Hikmet Şahin köprülü kavşağının açılışını gerçekleştiren Bursa Valisi Münir Karaloğlu, kavşağın, kentin güneyi ve kuzeyini entegre eden en önemli kavşaklardan biri olduğunu söyledi.

Vali Münir Karaloğlu’nun yanı sıra milletvekili Hüseyin Şahin’inde katıldığı açılış töreninde heyet, yol yapımında çalışan karayolları işçileri ile birlikte köprüden geçen ilk araçları selamladı.

Açılışta bir konuşma yapan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, yeni ismiyle Hikmet Şahin Kavşağı’nın organize sanayi bölgesine girişi çıkışı sağlayan, İnegöl'ün en yoğun kavşaklarından bir tanesi olduğunu belirterek, bu kavşağın kentin güneyi ve kuzeyini entegre eden en önemli kavşaklardan bir tanesi olduğunu söyledi.

Karaloğlu, “Bu gün sadece Ankara-Bursa istikametinin açılışını yaptık ama bütün kolları ile bittiğinde peyzajıyla birlikte gerçekten burası İnegöl'ün en prestijli kavşaklarından birisi olacak. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah kaza bela vermesin inşallah” dedi.

Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, İnegöl'ün organize sanayi bölgesi girişinde trafiği çok rahatlatacak olan kavşağın şu anda sadece üstten geçişinin sağlandığını, ancak şehir içerisine girişi engelleyip transit geçişin üç saniyeye kadar düşmesini sağlayacak yolu trafiğe açmış olduklarının da altını çizdi.

Şahin, “ İnşaallah hayırlı uğurlu olur. Bir iki aya kadar da böyle bir eseri İnegöl'ümüze ve Türk Karayolu trafiğine kazandırmış olacağız. Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin" dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.