Hilvan Belediye Başkanı Bayık, "Kardeşlik Buluşmaları" programında gençlerle buluştu

Hilvan Belediye Başkanı Bayık, "Kardeşlik Buluşmaları" programında gençlerle buluştu

​TÜGVA Hilvan İlçe temsilciliğince, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programda konuşan Aslan Ali Bayık, "Topluma, ailenize ve kendinize faydalı olmak istiyorsanız kötü alışkanlıklardan uzak durun." tavsiyesinde bulundu.

TÜGVA Hilvan İlçe temsilciliği tarafından Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen "Kardeşlik Buluşmaları" programına Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, konuşmacı olarak katıldı.

Bayık, programda, gençlerle bir araya gelip bazı tavsiyelerde bulundu.

Gençlere okul hayatını, bilgi, birikim ve tecrübelerini anlatan Bayık, şu ifadeleri kullandı:

"Okullar öğrencilerin bilgi, beceri ve hayatlarının şekillenmesinde önemli rol oynayan kurumlar olduğu için eğitime destek projelerimiz kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim ve öğretime büyük katkılarımız oldu. Bu projelerimizin en güzel örneği ilçemize kazandırdığımız Bilgi Evi'nde her yıl yüzlerce öğrencinin uzman eğitimciler tarafından gördüğü kaliteli eğitim sonucu istedikleri alanda üniversiteye yerleşmeleridir. Belediye olarak göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden siz gençlerimiz için çabalamaktayız. Topluma, ailenize ve kendinize faydalı olmak istiyorsanız kötü alışkanlıklardan uzak durun ve her alanda kendinizi geliştirin."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.