Hizmet-Der 2012 Yılı Faaliyet Raporunu Açıkladı

Hizmet-Der 2012 Yılı Faaliyet Raporunu Açıkladı

Batman'ın Beşiri ilçesinde faaliyet yürüten Hizmet-Der, 2012 yılı faaliyet raporunu açıkladı.

BATMAN- Beşiri'de soysal, kültürel ve eğitim alanlarındaki faaliyetleri ile tanınan  Hizmet Der 2012 yılı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı.

 

10 Ekim 2008 tarihinde faaliyetlerine başlayan Hizmet Der'in bireysel ve toplumsal olarak gerek maddi gerekse de manevi olarak halka bir çok hizmette bulunduğunu ifade eden Hizmet-Der Başkanı bat düzenlediği basın açıklamasında derneklerinin Beşiri'de yaptığı yardımlarla tanındığına dikkat çekti.

 

İslami bir çok platforma destek verdiklerini ifade eden Efrens, şu açıklamalarda bulundu: "Beşiri'de yaptığı hayırlı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Hizmet-Der, 2012 yılında bağlı bulunduğu Peygamber Sevdalıları Platformu ile kutlu doğum etkinliği mübarek gün ve gecelerde kandil kutlamaları gerçekleştirdik. Hak ve Özgürlükler Platformu ile insan haklarına ve ihlallere karşı toplantı ve etkinlik TESSEP platformu ile başörtüsü ihlaline karşı basın açıklamaları yaptık. Kur'an Nesli Platformu ile siyeri nebi ve Kuran ilimleri ve meali sınavları düzenledik"

 

Hizmet-Der binasında her yıl dernek üyeleri ve gönüllüleri ile birlikte aile eğitimi ve gençlik konulu gençlik seminerleri düzenlediklerini dile getiren Efrens, 2012 yılı içerisinde Ramazan Bayramında 50 aileye gıda yardımı, Kurban Bayramında ise, 50 aileye gıda, 135 aileye de et yardımında bulunduklarını kaydetti.

 

Yaptıkları yardımları özetleyen Efrens "Beşiri ilçesine bağlı Doğankavak Köyü'nde bulunan Arı ailesine gıda ve nakdi yardımında bulunduk. Aynı zamanda Beşiri'de bulunan yardıma muhtaç ailelere de periyodik şekilde yardımlarda bulunuyoruz. İnşallah bundan sonrada fakir ile zengin arasında köprü görevini devam ettireceğiz" (Kenan Önder -Civan Kaya/İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.