Hizmet-Der: Miting için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz

Hizmet-Der: Miting için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz

Peygamber Sevdalıları Vakfı ve Mustazaflar Cemiyeti tarafından yarın Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek olan “Kudüs Bizimdir” temalı mitinge STK’lardan destekler gelmeye devam ediyor.

Merkez Kayapınar ilçesinde faaliyet yürüten Halkla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Hizmet-Der) Genel Merkezi, pazar günü yapılacak olan etkinliğe desteklerini belirterek üye ve gönüllüleriyle beraber katılım sağlayacaklarını ifade etti.

Dernek yetkililerinden Hikmet Karaman yaptığı destek açıklamasında, “Kudüs, tüm Müslümanların başkentidir ve sadece Filistin’in değil, tüm dünya ülkelerinin sahip çıkması gereken bir başkenttir.” dedi.

İşgalci ABD Başkanı Trump’ın "israilin başkenti Kudüs'tür" söylemlerinin Müslümanlar nezdinde bir geçerliliğinin olamadığını söyleyen Karaman, “Büyük şeytan ABD ve onun küçük yavrusu olan siyonist israil kendilerini her ne kadarda dünyanın devi olarak görseler ve Kudüs’ü israilin başkenti olarak belirtseler dahi, biz Müslümanlar olarak hiçbir zaman bunu kabul etmiyor ve etmeyeceğiz. israil denilen terör rejimi Kudüs’ü başkentleri olarak ilan etse de bizler ilan ediyor ve inanıyoruz ki israilin başkenti asla Kudüs değildir, ancak cehennemin dibidir.” şeklinde konuştu.

Yapılacak olan etkinliğe tüm imkanlarını seferber edeceklerini vurgulayan Karaman şunları söyledi:

“Bizler Hizmet-Der olarak, temsilciliklerimiz, üyelerimiz ve bize gönül veren tüm kardeşlerimizle beraber inşallah pazar günü İstasyon Meydanı'nda yapılacak olan ‘Kudüs Bizimdir’ mitingine tüm imkanlarımızı seferber ederek katılacağız. Ayrıca tüm halkımızın da bu mitingde yer almaları için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Tüm halkımızı bu mitinge davet ediyoruz.”

İLKHA


Hizmet-Der: Miting için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz

Hizmet-Der: Miting için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler