'Hoca ve talebesi'

'Hoca ve talebesi'

Hoca, Sümer Rahip Devleti zamanında Bekaa Üniversitesinde “Komplo Kürsüsüsü'nde” dersler vermekle ünlenmiş bir zatı şahaneleri; Talebe ise aynı “üniversitede” Hocasının dizinin dibinde “Komplo kariyerini” başarıyla tamamlamış biri.

HÜSEYİN SAĞLAM ANALİZ

Hürmetsizlik etmeyelim. Önce “Hoca'nın Fetvasına” kulak verelim, sonra “Talebesine!”

Hoca şöyle buyuruyor:

“7 Haziran'da Erdoğan çok güçsüz düşmüştü, sandık sadece yansımalarından biridir. Yarım devrimdi ve biz sürekli devrimi hatırlattık.

…Burada asıl söyleyeceğimiz nokta, demin de söylediğim gibi, 1 Kasım seçim değil, darbedir bu. Çok açık olarak böyledir. Hem 77 Mayıs'ında Türkiye İşçi Partisi tasfiye edilmiştir; şimdi de net görüyoruz, büyük bir korku yarattığın zaman, blok halinde insanlar sola oy vermiyorlar. Bu açık olarak ortaya çıktı. Bütün gerici Kürtler de Akp'ye geçti, ama anladığım kadarıyla Selo buna katılmıyormuş.”

Talebe ise şöyle buyurdu:

“1 Kasım sivil faşist darbesi, 12 Eylül askeri faşist darbesinin devamıdır. Darbenin ortaya çıkarttığı faşist diktatörlüğü restore ederek ayakta tutmayı hedefliyor. Diktatörlüğün yıkılıp yerine Demokratik Cumhuriyet'in kurulmasını engellemek istiyorlar. 7 Haziran Demokratik Cumhuriyet'e gidişin önünü açmıştı, 1 Kasım darbesiyle onun önünü kapatmak istediler.”

“Hoca ile Talebesinin” ortak vurgusu;

7 Haziran seçimleri “Yarı devrim ve Demokratik Cumhuriyet” yolunda atılmış çok önemli bir adımdı.

1 Kasım seçimleri ise Hoca'ya göre seçim değil apaçık bir darbe; Faşizm hastalığına yakalanan Talebe'ye göre ise 12 Eylül askeri faşist darbesinin devamı niteliğinde bir sivil faşist darbeden başka bir şey değil.

Hoca kim, Talebe kim, dediğinizi duyar gibiyim.

Hoca, ODATV'de darbenin manifestosunu dillendirmiş;

Talebe ise NUÇE TV'de darbenin post-modern yönünü keşfetmeyi başarmış.

Hoca, Sümer Rahip Devleti zamanında Bekaa Üniversitesinde “Komplo Kürsüsüsü'nde” dersler vermekle ünlenmiş bir zatı şahaneleri;

Talebe ise aynı “üniversitede” Hocasının dizinin dibinde “Komplo kariyerini” başarıyla tamamlamış biri.

Hoca; Yalçın KÜÇÜK;

Talebe ise Duran KALKAN!

Sakın ha, “Duran'ın içine Yalçın kaçmış” demeye kalkmayın. Sadece basit bir ilişki biçimleri var, o kadar. Hoca-Talebe ilişkisi yani…

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.