HÜDA PAR, 4 il ve 10 ilçe ve 1 belde belediye başkan adaylarını tanıttı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yarışacak; 4 il, 10 ilçe ve 1 belde belediye başkan adayını tanıttı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu katılımıyla, Bingöl Belediye Konferans Salonunda, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için bazı il ve ilçelerin belediye başkan adayları tanıtıldı.

Buna göre; Malatya Büyükşehir il Belediye BaşkanI adayı İlker Dönmezer, Bingöl il Belediye Başkanı adayı Yunus Emiroğlu, Elazığ il Belediye Başkanı adayı Yasin Kavaklı, Erzincan İl Belediye Başkanı adayı Yusuf Sezgin, Karlıova ilçe Belediye Başkanı adayı Yavuz Bingöl, Genç ilçe Belediye Başkanı adayı Ramazan Güner, Solhan ilçe Belediye Başkanı adayı Nihat Kanat, Korkut ilçe Belediye Başkanı adayı İbrahim Elitaş, Varto ilçe Belediye Başkanı adayı Nesim Yılmaz, Karakoçan ilçe Belediye Başkanı adayı İsmail Kahraman, Kovancılar ilçe Belediye Başkanı adayı Metin Suiçer, Yazıhan İlçe Belediye Başkanı adayı Fehmi Yılmaz, Battalgazi ilçe Belediye Başkanı adayı Halil Yıldırım, Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı adayı Şahin Arslan, Hasköy Belde Belediye Başkanı adayı Barış Ongür oldu.


Adayların sahneye davet edildiği sırada, fotoğraflarıyla birlikte özgeçmişleri sahnedeki ekrana yansıtıldı.

Malatya Büyükşehir il Belediye Başkan Adayı İlker Dönmezer kimdir?

1975 yılında Malatya’da doğdu. Eğitimini Malatya’da tamamlayan Dönmezer, Gaziantep MYO Elektrik Teknikerliğini bitirdi. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında idarecilik yapan Dönmezer, siyasi hayatına HÜDAPAR Malatya İl Başkanlığı ile başladı. Otomotiv sektöründe ticaret yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bingöl il Belediye Başkan adayı Yunus Emiroğlu kimdir?

1980 yılında Bingöl’ün Solhan ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokulu Solhan’da okudu. Lise eğitimini Elâzığ İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 2002 yılında Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Radyo ve TV Programcılığı Bölümünden 2012 yılında mezun olan Emiroğlu, uzun yıllar medya sektöründe hizmet etti. Yaklaşık 10 yıl REHBER TV’de Ana Haber Bülteni ile birlikte çeşitli yorum programları hazırlayıp sundu. “Diksiyon Eğitimi ve Hitabet Teknikleri” adıyla yayınlanmış bir kitabı bulunan Emiroğlu, halen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Elazığ il Belediye Başkan adayı Yasin Kavaklı kimdir?

1989 yılında Kovancılar Karınca Köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karınca köyünde tamamlayan Kavaklı, Kovancılar Lisesinde mezun oldu ve uzaktan eğitimine Elazığ merkezde devam etti. 2015 yılında HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığı görevi ile parti çalışmalarında yer aldı.

2018-2023 yılları arasında HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı olarak görevini sürdürdü. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Erzincan İl Belediye Başkan adayı Yusuf Sezgin kimdir?

1980 Yılında Erzincan’da doğdu İlk, Orta ve Lise öğrenimi Erzincan’da tamamladı. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Beşol Spor Yöneticiliği, Yüksek Lisans Ana Bilim Dalı, Bayburt Üniversitesi Antrenörlük Ana Bilim Dalı Doktora yaptı, Yüksek Lisans Mezunu.Çok az İngilizce ve Rusça bilen Sezgin, Tenis Antrenörlüğü yapmıştır.Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Karlıova ilçe Belediye Başkan adayı Yavuz Bingöl kimdir?

1977 yılında Bingöl’ün Karlıova ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Karlıova ve Bingöl’de tamamladı. İmam Hatip Lisesi mezunudur. İletişim ve elektronik sektöründe ticaret yapan Bingöl, halen bu alanda ticari faaliyetlerini sürdüren şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Karlıova Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği KAR-DER yönetim kurulu üyeliği yaptı ve Karlıova’da sivil toplum alanında çeşitli faaliyetlerde bulundu.

HÜDA PAR ile siyasete atıldı ve HÜDA PAR Karlıova İlçe Başkanlığını yaptı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Genç ilçe Belediye Başkan Adayı Ramazan Güner kimdir?

1972 yılında Bingöl’ün Genç ilçesinde doğdu. İlk, orta ve liseyi Diyarbakır’da okudu. Anadolu Fakültesi ilahiyat ön lisans mezunu. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Evli ve 4 çocuk babası.

Solhan ilçe Belediye Başkan adayı Nihat Kanat kimdir?

1975 yılında Bingöl Solhan ilçesinde doğdu. İlk ve orta eğitimini Solhan ilçesi YBO’da okuyan Kanat, lise eğitimini Bingöl’de tamamladı. Kanat, yaklaşık 10 yıl boyunca İlke Haber Ajansı, Doğruhaber Gazetesi Bingöl İl Temsilciliğini yaptı. Sivil toplum kuruluşlarında önemli görevlerde bulunan Kanat, sırasıyla Bingöl Gazeteciler cemiyeti, Solaxan Aşiret Derneği, Bingöl Doğa Kültür, Tarih ve Tanıtım Derneği başkan yardımcılıklarını yaptı. Halen Solaxan Aşiret Derneği başkan yardımcılığını yapan Kanat, HÜDA PAR Bingöl il yönetim kurulu üyesi ve Solhan Haber Gazetesi ortaklarından olup basın hayatına devam etmektedir. Kanat, evli bir çocuk babasıdır.

Korkut ilçe Belediye Başkan adayı İbrahim Elitaş kimdir?

1985 yılında Muş'un Korkut ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Korkut (YİBO) yatılı ilköğretim bölge okulunda okudu. Lise öğrenimini Korkut Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. Sivil Toplum Kuruluşlarında gönüllü olarak çalışan Elitaş, siyasete HÜDA PAR ile başladı. Elitaş, HÜDA PAR Korkut İlçe teşkilatı yönetim Kurulu üyesi olarak görev aldı. İş hayatında farklı meslek kuruluşlarında deneyim sahibi olan Elitaş evli ve 2 çocuk babasıdır.

Varto ilçe belediye başkan adayı Nesim Yılmaz kimdir?

1986 yılında Muş Merkez Arpayazı Köyünde doğdu. Öğrenim hayatını Muş Merkezde yapan Yılmaz Lise mezunudur. 20 yılı aşkın bir süredir Muş'ta esnaflık yapan Yılmaz, siyasi hayatına HÜDA PAR ile başladı. Bir dönem Muş Merkez İlçe Başkanlığı yaptı. Muş'ta Sivil Toplum Kuruluşları bünyesinde eğitim ve yardım faaliyetlerinde bulunan Yılmaz, gıda sektöründe esnaflık yapmaya devam etmektedir. Yılmaz, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Karakoçan ilçe Belediye Başkan adayı İsmail Kahraman, kimdir?

1987 yılında Karakocan Kulundere köyünde doğdu.

İlkokulu Kulundere köyünde, orta ve lise eğitimini Karakoçan merkezde tamamladı. Muş Alparslan Üniversitesi Gıda Teknikerliği bölümünden mezun oldu ve açık öğretim işletme bölümünü bitirdi.

2013 yılında HÜDA PAR Karakoçan İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı olarak siyasete başladı. 3 dönem ilçe başkanlığı görevini yürüttü.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

Kovancılar ilçe Belediye Başkan adayı Metin Suiçer kimdir?

1968 yılında Elâzığ’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Kovancılar’da tamamladı. İş hayatına tekstil ve gıda sektörü ile başlayan Suiçer, halen inşaat sektöründe ticari hayatına devam etmektedir.

Yerel iş dünyasına katkıda bulunmak için KİAD-Kovancılar İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet etti ve HAKSİAD Elâzığ Şubesi Kurucu Başkanlığını yürüttü. HÜDA PAR ile 2013 yılında aktif siyasete atıldı. HÜDA PAR Kovancılar Kurucu İlçe Başkanı olan Suiçer, 2018 seçimlerinde

Elâzığ Milletvekili Adayı olarak oldu. Kürtçe ve Fransızca bilen Suiçer, evli 4 çocuk babasıdır.

Yazıhan İlçe Başkan adayı Fehmi Yılmaz kimdir?

1969 yılında Malatya’da doğdu. Eğitimini Yazıhan’da tamamladı.
Yazıhan Sulama Birliği meclis üyeliği görevini yürüttü. Tekstilcilik, Hayvancılık ve Çiftçilikle uğraştı. Evli ve 5 çocuk babasıdır.

Battalgazi İlçe Belediye Başkan adayı Halil Yıldırım kimdir?

1995 yılında Elazığ Kovancılar da doğdu. İlk, orta ve liseyi Kovancılar’da tamamladı.
2018 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendislik bölümünde mezun oldu.
Bir müddet özel sektörde mühendislik yaptı. Şuan da bir şirkette yönetici olarak çalışmaktadır.
Evli ve bir çocuk babasıdır.

Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan adayı Şahin Arslan kimdir?

1971 Yılında Bingöl’ün Karlıova ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Malatya’da tamamladı.
Malatya Belediyesinde emekli oldu. HÜDA PAR Malatya İl Yönetimde görev aldı.
Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında başkanlık ve sekreterlik görevleri aldı. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Hasköy Belde Belediye Başkan adayı Barış Ongür kimdir?

1993 yılında Muş'un Hasköy ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Hasköy'ün Düzkışla beldesinde, liseyi ise Hasköy İlçesinde tamamlayan Ongür, İstanbul'da plastik geri dönüşüm sektöründe iş hayatına atıldı.2022 yılında tekstil sektöründe kendi imalathanesini kurdu. HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı olarak siyasete atılan Ongür, şuan İstanbul'da ticari hayatına devam etmektedir. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.