HÜDA PAR 4. Olağan Büyük Kongresini 2 Haziran’da gerçekleştirecek

HÜDA PAR 4. Olağan Büyük Kongresini 2 Haziran’da gerçekleştirecek

“Önce İnsan, Öncelik Adalet” şiarıyla yola çıkan HÜDA PAR, 2 Haziran tarihinde 4’üncü Olağan Büyük Kongresini gerçekleştirecek.

“Önce İnsan, Öncelik Adalet” şiarıyla yola çıkan HÜDA PAR, 2 Haziran tarihinde Ankara Ulus’ta bulanan Atatürk Spor ve Sergi Sarayında 4’üncü Olağan Büyük Kongresini gerçekleştirecek. Kongre, saat 10.00’da başlayacak.

Kongreyle ilgili açıklamada bulunan HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Şehzade Demir, “Partimizin 4’üncü Olağan Büyük Kongresini 2 Haziran günü yapacağız. Bu anlamda yaptığımız hazırlıklar bitme aşamasında. Şu an itibarıyla hazırlıkların son rötuşlarını yapıyoruz. İnşallah çok güzel bir kongre gerçekleştireceğiz. Türkiye ve dünya olarak salgın nedeniyle önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu anlamda kongremizde biraz faklı olacak. Salgın tedbirleri eşliğinde gerçekleştireceğimiz kongremizde halkımızın sağlığını tehlikeye atmayacak şekilde tedbirlere özellikle riayet edilecek. Delegelerimizi HES kodlarıyla kontrollü bir şekilde salona alacağız. Sosyal mesafe, maske ve benzeri diğer kurallara hassasiyet ile riayet edeceğiz.” dedi.

Şehzade Demir

“Türkiye’nin şiddetle HÜDA PAR’a ihtiyacı var”

Salgın nedeniyle bu kongrelerine halkı davet edemeyeceklerini belirten Demir, “Toplumun sağlığını tehlikeye atmama adına partililerimizi ve halkımızı kongreye davet etmedik. Delegelerimiz ve katılması zorunlu gerekenler ile bir kongre gerçekleştireceğiz. Kongremizin bu anlamda örnek bir kongre olasını diliyoruz ve inşallah öyle olacaktır. Kongremizi önemsiyoruz. Türkiye açısından çok önemli bir kongre. Çünkü halkın gündeminde sorunları çözme potansiyelinden her geçen gün uzaklaşan bir siyaset kurumuyla karşı karşıyayız. Ekonomi her alanda ciddi sorunlar yaşıyor. Siyaset kurumu her geçen gün daha fazla itibar kaybediyor. Türkiye’nin sorunları her geçen gün biraz daha büyüyor ve çözüm noktasında daha çözümsüz bir hale geliyor. Bu anlamda insanı önceleyen adaleti merkeze alan partimizin bu kongresinin Türkiye acısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Türkiye’nin şiddetle HÜDA PAR’a ihtiyacı var. Bu anlamda yeni bir perspektif çözüm iradeli halkın gündemini ve sorunlarını merkeze alan adaleti dürüstlüğü özelikle merkezde tutan bir siyasi anlayış ile yepyeni bir sürece başlayacağız.” diye konuştu.

Demir, kongrelerinin Türkiye’de tıkanan siyaseti açma anlamında çok önemli bir işlev göreceğini düşündüklerini aktardı.

Kongrenin gündemi şöyle açıklandı:

1- Açılış ve yoklama

2- Divan seçimi

3- Genel Başkanın konuşması

4- Adayların konuşmaları

5- Tüzük değişikliği ile ilgili tekliflerin müzakeresi ve karara bağlanması

6- Programda değişikliği ile ilgili tekliflerin müzakeresi ve karara bağlanması

7- Faaliyet ve mali raporların sunulması

8- Raporların müzakeresi ve Genel İdare Kurulunun ibrası

9- Sandık kurulu oluşturma

10-Seçimler

11- Teşekkür konuşması

12- Kapanış.


HÜDA PAR 4’üncü Olağan Büyük Kongresini 2 Haziran’da gerçekleştirecek

HÜDA PAR 4’üncü Olağan Büyük Kongresini 2 Haziran’da gerçekleştirecek

HÜDA PAR 4’üncü Olağan Büyük Kongresini 2 Haziran’da gerçekleştirecek

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.