​HÜDA PAR aday adayı Kılınç’tan esnaf ziyareti

​HÜDA PAR aday adayı Kılınç’tan esnaf ziyareti

​HÜDA PAR Mardin Milletvekili aday adayı Mahmut Kılınç, beraberindeki heyetle Kızıltepe esnafını ziyaret etti. Kılınç, esnafın; sorunlarına eğilmeyen Mardin milletvekillerinden yakındıklarını söyledi.

HÜDA PAR’dan Mardin Milletvekili aday adayı olan Mahmut Kılınç, seçim çalışmalarına başladı. Midyat’taki temaslarının ardından Kızıltepe’ye geçen Kılınç, İl Başkanı Burhan Aydın, Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan ve kalabalık bir heyetle Kızıltepe esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Esnafın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılanan Kılınç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, esnafın en çok altyapı çalışmalarından yakındığını dile getirdi.     

Esnafın elektrik sorunundan şikayet ettiğini kaydeden Kılınç, DEDAŞ’ın ilçe merkezinde elektrik hatlarını yeraltına alma çalışmalarının esnafı mağdur ettiğini söyledi. Esnafın tüm sıkıntılarını yanlarına not aldıklarını aktaran Kılınç, var olan sorunları rapor haline getirip, yetkili mercilere ulaştıracaklarını kaydetti.

“Şu ana kadar Mardin’den giden vekiller ciddi bir şekilde sorun ve sıkıntılara eğilmediler”

Kılınç, konuşmasına şöyle devam etti:

“HÜDA PAR olarak Mardin ve ilçelerinde sürekli il ve ilçe başkanlarımız esnaf ziyareti yapıyor. Bugün de HÜDA PAR Mardin Milletvekili aday adayı olmam hasebiyle esnaf ziyaretinde bulunduk. Esnafımız hayırlı dualarda bulundular ve esnafımız bir beklenti içerisindeler. Esnafımız şimdiye kadar gelip giden siyasi iktidarlar ya da muhalefetten meclise giden Mardin milletvekilleri bu halka bir şey yapmadıklarından yakınıyorlar. Gerek Mardin’in gerek Kızıltepe’nin birçok sorun ve sıkıntısı var. Şu ana kadar Mardin’den giden vekiller ciddi bir şekilde bu sorunlara ve sıkıntılara eğilmediler. Özellikle Mardin’de elektrik sorunu olması hasebiyle çiftçilerimizle de ayaküstü görüştük, çiftçilerimiz bu sorunun bir an önce halledilmesi için il ve ilçe başkanlarımızdan rica da bulundular. Meclise gitmemiz durumunda bu soruna eğilmemizi istediler. Ayrıca Kızıltepe’de elektrik hatlarını yer altına alma kazı çalışması sıkıntıları var esnafımız biraz da ondan yakındılar. Ticaret durma noktasında! Biz bu sorun ve sıkıntılarını dinleyip il ve ilçe başkanlarımızla birlikte bunu raporlaştırıp inşallah yetkili mercilere iletir ve bu sorunlar üzerinde de durmaya devam edeceğiz. Mardin ve diğer ilçelerinde esnaf ziyaretlerimiz devam edecek. Esnafların teveccühü gayet iyiydi, bir beklenti içerisindeler, inşallah bu teveccühün sandıkta oya dönüşeceğini umuyoruz.” (Mehmet Aslan - İLKHA)
















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.