HÜDA PAR adayı Tetik’ten ilçelere bayram ziyareti

HÜDA PAR adayı Tetik’ten ilçelere bayram ziyareti

​​HÜDA PAR Siirt Milletvekili Adayı Mehmet Tetik, seçim çalışması kapsamında ilçelere ziyarette bulunarak halkın bayramını kutladı.

HÜDA PAR milletvekili adaylarının seçim çalışmaları sürüyor. Ziyaretlere ağırlık veren HÜDA PAR Siirt milletvekili adaylarından Mehmet Tetik, Ramazan Bayramı'nda da çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Siirt’in Baykan ilçesine bağlı Ziyaret (Veyselkarani) Beldesini ziyaret eden milletvekili adayı Tetik, esnaf ve vatandaşların bayramlarını tebrik etti.

Tetik burada yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Sizin de bildiğiniz gibi bayramlar; barışın, huzurun, selametin göstergesidir. İnşallah nice bayramlarda hep beraber mutlu, huzurlu bir şekilde nice bayramlara kavuşmuş olacağız ve bayramlarımız bayram gibi olacak. Bayramlarımız, kırgınlık ve dargınlıkların unutularak, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkân sağlayan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği ve toplumsal barışımız için önemli günlerdir. Bu önemli günde de ziyaretlerimizi devam ettirip, esnaf ve halkımız ile bayramlaştık. Bu bayramın İslam âlemi başta olmak üzere ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Türkiye’nin ancak HÜDA PAR’ın dürüst siyasetiyle düzlüğe çıkabileceğine vurgu yapan Tetik, “HÜDA PAR olarak yola çıktığımız ilk günden itibaren hep şunu söylüyoruz. İnşallah siyaseti yalandan arındıracağız. Doğruların yanında, yanlışların ise her zaman karşısında dimdik duracağız. Halkımızın temiz, sade, inanılır ve güvenilir siyasetçilerle ihtiyacı var. Siyaseti yeniden şekillendireceğiz inşallah.” dedi.

Baykan ilçesi ve Ziyaret Beldesi sakinleri ise Tetik’in bu anlamlı günde yaptığı ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. (Murat Orhan-İLKHA)










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.