HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan’dan STK’lara ziyaret

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan’dan STK’lara ziyaret

​HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan ve beraberindeki heyet, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Reşat Uşar ile Sincan İlçe Başkanı Yılmaz Akgül’den oluşan heyet, Ankara’da faaliyet gösteren Eğitim-Bir-Sen Ankara 5 Nolu Şube Başkanı Yılmaz Karataş ile Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal'ı ziyaret etti.

İlk ziyarette HÜDA PAR heyeti, Eğitim-Bir-Sen Ankara 5 Nolu Şube Başkanı Yılmaz Karataş tarafından karşılarken 2'inci ziyaretinde ise Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal tarafından karşılandı.

Eğitim-Bir-Sen ziyaretinde, ülke olarak ekonomiden adalet istemine kadar tüm sosyal ve siyasal sorunların temelinde yanlış eğitim sistemi olduğunu belirten Karaarslan “Kitaplarımız, model bir insan yetiştirmekten uzaktır. Müfredat ve kitaplardaki metin veya görsel içerik hedeflediğimiz öğrenci profiline göre yeniden dizayn edilmelidir. İnanç ve bilim harmanlanarak verilmelidir. Müfredatta işlenen değerler dengeli şekilde işlenmeli. İdeolojik yaklaşımlar ve manevi değerlerimize aykırı içerikler müfredattan daha da arındırılmalıdır. Eğitim kalitesini düşüren karma eğitim modelinden vaz geçilmeli, medrese eğitimi alanlara denklik verilmelidir.” ifadelerini kullandı.

Öğretmenlik mesleğinin itibarsızlaştırıldığını belirten Eğitim-Bir-Sen Ankara 5 Nolu Şube Başkanı Yılmaz Karataş, "Bunun neticesinde de öğretmenlerimiz insan yetiştirme konusunda motive olamamaktadır. Bunun yeniden ele alınması gerekmektedir. Daha nitelikli bir eğitim için misyon ve vizyona sahip eğitimcilerin yetiştirilmesi gerekmektedir.” dedi.

Eğitim-Bir-Sen ziyaretinin ardından HÜDA PAR heyeti, Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Merkezini ziyaret etti. Heyet, Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal tarafından karşılandı. Ziyarette muhtarların sorunlarına yönelik çözüm önerileri konuşuldu. 


HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan’dan STK’lara ziyaret

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan’dan STK’lara ziyaret

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan’dan STK’lara ziyaret

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.