HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz '10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığı, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz adına yayınlanan mesajda, ilkeli ve kucaklayıcı habercilik anlayışını prensip edinerek zor şartlar altında görevlerini ifa eden basın mensuplarının ‘Gazeteciler Günü’ kutlu olsun denildi.

il-baskani-m-serif-durmaz.jpg

Basın mensuplarının toplumu yönlendirebilecek durumda olduklarını vurgulayan Durmaz, “Basın mensupları, meslekleri icabıyla yazdıkları yazılar ve yaptıkları haberler ile toplumu doğru veyahut yanlış yönlendirebilecek imkâna sahiptirler. Olayları adalet perspektifiyle ele almak, sorumlu gazetecilik anlayışıyla hareket etmek ve ahlaki değerleri her şeyin üstünde tutmak, basın mensuplarının meslek hayatlarında vazgeçilmez ilkeleri olmalıdır.” dedi.

Açıklamanın devamında Durmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Gazeteciliğin evrensel ilkesi çerçevesinde ve hakkaniyet ölçüsü içerisinde halkın gerçeklere erişebilmesi noktasında, yanlış kimden gelirse gelsin dile getirmekten çekinmeden meslek hayatlarını sürdüren ve yapılan hizmetleri vatandaşlarımıza doğru bir şekilde ulaştıran tüm medya mensuplarının ‘10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eder, hayırlı çalışmalarında muvaffakiyetler dileriz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.