HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığı'ndan "Sen Varsan Biz de Varız Derneği"ne ziyaret

HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığı'ndan "Sen Varsan Biz de Varız Derneği"ne ziyaret

​HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Veysi Yumlu ve beraberindeki heyet, "Sen Varsan Biz de Varız Derneği"ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerinde HÜDA PAR İl Başkanı Yumlu ve beraberindeki heyeti, Sen Varsan Biz de Varız Derneği yöneticileri tarafından karşıladı.

Burada HÜDA PAR heyetine dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Sen Varsan Biz de Varız Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Genç, her türlü bağımlılıkla mücadele ettiklerini ve tamamen gönüllülük üzere kurulmuş bir kuruluş olduklarını aktardı.

Türkiye'deki bağımlılar ve onlardaki tedavi yöntemi hakkında bilgi veren Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Başkanı Veysi Yumlu ve heyetine teşekkür etti.

HÜDA PAR İl Başkanı Veysi Yumlu da "Madde bağımlılarının tedavisi için kurulan 'Sen Varsan Biz De Varız' adlı derneğimizi ziyaret ettik. Ziyarette madde bağımlıları hakkında bilgi alınca maalesef gençlerin durumlarının hiç de iç açıcı olmadığını bir kez daha anladık. Yaptıkları bu özverili çalışmalarından ötürü yönetim kuruluna teşekkürlerimizi ilettik." dedi. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.