HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: "STK’lar ile siyasiler el ele vermeli"

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Uluslararası Sağlık Eşitliği Derneği (USED) Başkanı Osman Bağaç'ı ziyaret etti.

HÜDA PAR İl Başkanı Şahin ve beraberindeki heyeti, Uluslararası Sağlık Eşitliği Derneği (USED) Başkanı Osman Bağaç karşıladı.

Ziyaretlerinden ötürü İl Başkanı Şahin’e teşekkürlerini ileten Bağaç, HÜDA PAR’ın Batman ve bölge için önemli çalışmalar yaptığını, bu anlamda kendileri için değerli olduğunu belirterek, HÜDA PAR’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette sivil toplum kuruluşlarının önemine değinin Şahin, mağduriyetlerin yaşandığı yerlerde ele ele verip çözüm arayışına gitmeleri gerektiğini belirtti.

STK’ların çalışmalarını değerli bulduklarını belirten Şahin, "Kısa adı USED olan Uluslararası Sağlık Eşitliği Derneği Başkanı Osman Bağaç kardeşimizi ziyaret ettik. USED halkımızın sorunlarıyla, dertleriyle özellikle mağduriyetlerin yaşandığı her ortamda bulunmaya çalışan ve çözüm önerileri sunan bir sivil toplum kuruluşumuz. Halk için, topum için STK'ların önemini biliyoruz. Dolayısıyla bu derneğimizi de önemsiyoruz. Çalışmalarını da kayda değer buluyoruz.” dedi.

Sorunlara yönelik çözüm üretme noktasında STK’ların çalışmalarını takdir ettiklerini vurgulayan Şahin, “Siyasiler ile STK'ların özellikle sıkıntıların ve mağduriyetlerin yaşandığı yerlerde el ele verip mevcut sıkıntıların giderilmesi için çözüm önerileri üzerinde bulunmaları, bu toplumda belki yetkililerin elini güçlendirmeleri gerekir. Bu bağlamda yaptıkları çalışmaları takdir ederek aramızdaki diyaloğun pekişmesi adına kendilerini ziyaret ettik." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.