HÜDA PAR Batman İl Başkanlığından şehid ve tutuklu ailelerine ziyaret

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığından şehid ve tutuklu ailelerine ziyaret

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, beraberindeki heyetle, Batman'da İslami yaşantılarından dolayı cezaevinde bulunanlar ile JİTEM ve PKK tarafından katledilenlerin ailelerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Ziyaretlerde HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, şehid ve mahkûmların çocuklarına da yakından ilgi gösterdi. Tutuklu ve şehid yakınları ise böylesi ziyaretlerin kendilerini oldukça memnun ettiğini belirterek, HÜDA PAR heyetine teşekkürlerini iletti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, il, ilçe ve gençlik kolları teşkilatlarıyla birlikte tüm mağdur ailelere ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Rutin ziyaretler dışında her bayramda mağdur aileleri unutmayarak acılarını paylaşmak adına bu tür ziyaretler gerçekleştirdiklerini aktaran Şahin, “28 Şubat zihniyetinin ve FETÖ yargısının mağdur ettiği, ayrıca mürted örgüt PKK’nin şehid ettiği ailelerin Kurban Bayramı’nı tebrik etmek üzere kendilerini ziyaret ettik. Bu ailelerin yaşadıkları mağduriyetlerinde yalnız olmadıklarını, HÜDA PAR olarak yanlarında olduğumuzu, dertlerine ortak olduğumuzu, elimizden gelen bütün imkânları kendileriyle paylaştığımızı vurgulamak, yanlarında olduğumuzu beyan etmek üzere kendilerini ziyaret ettik. Ailelerin sıkıntı ve sorunlarını dinliyoruz.” diye konuştu.

“Hâlâ haksız yere cezaevinde tutulan kardeşlerimiz var”

Hâlâ cezaevlerinde mahkûmların olduğunu anımsatan Şahin, “Halen haksız yere cezaevinde tutulan kardeşlerimiz var. Hükümetin bu hukuksuzluğa, insani drama bir an önce son vermesi gerekir. Gerek hükümet gerekse de elinde imkân olup da bu mağduriyeti gidermek istemeyen herkes bu vebalin altındadır. Bu insanların çocukları, aileleri hasret içerisinde, imkânsızlıklar içerisinde… Bir an önce bu mağduriyetlerin bitirilmesi gerekir.” ifadelerini kullandı.

“50 bayramdır hasret çekmektedirler”

Konuşmasının devamında Şahin şunları söyledi: “Maalesef bu insanlar haksız, hukuksuz yere cezaevinde tutulmakta, aileleri dışarda mağdur edilmektedir. Artık bayramları ayrı geçirmesinler diye hükümetin elini taşın altına koyup üzerindeki bu vebalden kurtarıp, bu insanları özgürlüklerine kavuşturması gerekir. Zaten büyük bir insani dram yaşanıyor, yaşanmaktadır.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.