HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığından sürücü kurslarına ziyaret

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığından sürücü kurslarına ziyaret

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, sürücü kurslarına yaptığı ziyaretlerde, sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkın yanında olduklarını söyledi.

HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, beraberindeki heyetle birlikte Batman’daki sürücü kurslarını ziyaret etti.

Kurs yetkilileriyle bir araya gelen Durmaz, sürücü kurslarının sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Durmaz "Batman merkezde bulunan sürücü kurslarına yönelik başlatmış olduğumuz ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Son ziyaretlerimizi Öz Ayaz ile Nokta Sürücü kurslarına yaptık. Ziyaretlerimizde, kurs müdürleri ve çalışanlarla bir araya gelerek çalışmaları ile alakalı bilgiler aldık. Kurs yetkilileri, salgın sürecinden etkilendiklerini ancak ehliyetin mecburi bir ihtiyaç olduğu için bazı sektörlere göre kendi sektör çalışanlarının daha az etkilendiğini ifade ettiler." dedi.

“Her zaman milletimizin yanında olan bir partiyiz”

Yaptıkları ziyaretlerde esnaf ve girişimcileri dinlediklerini dile getiren Durmaz "Bizler ziyaretlerimizde, girişimci ve esnafların sorun, sıkıntı ve taleplerini dinliyoruz. Bununla birlikte parti olarak bizler de yaptığımız çalışmalardan söz ediyoruz. Çoğu zaman ifade ettiğimiz gibi bizler sadece seçim dönemlerinde sahada olan bir siyasi parti değiliz. Bizler sadece seçimden seçime değil, her zaman milletimizin yanında olan bir partiyiz. Sahada bulunarak halkımıza, esnafımıza gidiyoruz. Dert ve sıkıntılarını dinliyor ve partimizin yüklenmiş olduğu misyonu anlatıyoruz." diye konuştu.

“Memleketin kalkınması için sorunlar çözülmelidir”

Çözülmesi gereken sorunların ertelenmemesi gerektiğinin altını çizen Durmaz, şunları söyledi:

İlimiz merkezde çözülmesi gereken sorunlar var. Bu sorunların ertelenmemesi gerekiyor. Yetkililer sorunlarla yüzleşmekten kaçmamalı, mutlak çözüm için girişimlerde bulunmalıdırlar. Memleketimizin kalkınması için mevcut sorunların kalıcı bir şekilde çözülmesi elzemdir. İşsizlik, istihdam alanlarının azlığı, trafik sorunu, çevre ve hava kirliliği, bazı mahallelerde yeşil alanların ve araba park yerlerinin olmaması gibi sorunlar, ancak kurumsal bir dayanışma neticesinde çözülür. Bunun için siyaset kurumu üzerine düşeni yapması gerektiği gibi yetkililer de üzerlerine düşeni yapıp, sorunların çözümü için adımlar atmalıdırlar.

Kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren kurs yetkilileri, salgın sürecinde karşılaştıkları zorluklar ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler. 


HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığından sürücü kurslarına ziyaret

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığından sürücü kurslarına ziyaret

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.