HÜDA PAR Batman'da “Kitap Okuma Etkinliği” düzenliyor

HÜDA PAR Batman'da “Kitap Okuma Etkinliği” düzenliyor

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı, “Batman her yerde okuyor” temasıyla bu pazar düzenleyecekleri kitap okuma etkinliğine tüm halkı davet etti.

HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, etkinliğin pazar saat 17.30'da Atatürk Parkında düzenleneceği bildirildi.

Nitelikli ve duyarlı bireylerin yetişmesi ve gelişimi için kitap okuma alışkanlığı kazanmanın son derece önemli olduğuna işaret edilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Pandemi süreciyle birlikte kitap okumaya ayrılan zamanın düştüğü, insanların daha çok teknolojik cihazlarla zaman geçirdiği gözlemlenmektedir. Bu konuda bir farkındalık oluşturmaya yönelik açık alanda kitap okuma etkinliği düzenleyeceğiz. Etkinliğimize katılmak isteyenlere, ‘Kitabını al da gel’ diyoruz. Etkinlik esnasında da kitabı olmayanlara kitap da vereceğiz ve hep birlikte kitap okuyacağız.”

Bu pazar saat 17.30'da Atatürk Parkında düzenleyecekleri etkinliğe kitapsever tüm halkı davet ettiklerini belirten HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanlığı, etkinliğin hayırlara vesile olmasını diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler