HÜDA PAR Beşiri ilçe yönetim kurulu üyesi vefat etti

HÜDA PAR Beşiri ilçe yönetim kurulu üyesi vefat etti

HÜDA PAR Beşiri ilçe yönetim kurulu üyesi ve bölgenin sevilen alimlerinden Molla Ğayas Bağatır hakkın rahmetine kavuştu.

BATMAN - Batman'ın Beşiri ilçesinde ikamet eden ve bölgenin sevilen Seydalarından olan Molla Ğayas Bağatır hakkın rahmetine kavuştu.

 

Uzun süredir tedavi görmekte olan Bağatır, kısa süre önce Ankara Numune Hastanesinde beyin ameliyatı olmuştu. Cenazesi uçakla İstanbul'dan Batman'a getirilen Seyda, kalabalık bir konvoyla ikamet ettiği Beşir' i ilçesine götürüldü.

 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök, Merkez İlçe Başkanı M. Emin Doğru, Beşiri İlçe Başkanı Nasır Efrens ve diğer parti yöneticilerinin de bulunduğu çok kalabalık bir topluluk tarafından cenaze namazı kılınıp, defnedildi.

 

Bağatır'ın akraba ve dostları "Molla Ğayas hocanın sesinin çok güzel olduğunu tesbihatlarıyla dinleyenleri mest ettiğini, Cenabı-ı Allah' ın Alim ve Salih kullarından olan Seydanın bu mübarek ayda vefatının da inşallah kendisine artı bir kazanç olacağını" dile getirdiler. (Yasir Oğuz - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.