HÜDA PAR Bingöl il teşkilatı katledilen üyelerini unutmadı

HÜDA PAR Bingöl il teşkilatı katledilen üyelerini unutmadı

HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı, PKK çeteleri tarafından katledilen üyeleri Cengiz Tiryaki ve Fethi Yalçın’ın kabirlerini ziyaret etti.

Hür Dava Partisi Karlıova ilçe kongresine katılan HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı,  bir süre önce PKK çeteleri tarafından katledilen üyeleri, Şehit Cengiz Tiryaki ve Şehit Fethi Yalçın’ın kabirleri ziyaret etti.

Kabir ziyaretlerine, HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ile Teşkilat üyeleri katıldı. Partililer, burada şehitler için Kuran okuyarak, dualarda bulundu.

“Aziz şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacağız”

Yapılan ziyarette kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı,  "Aziz İslam davası için şehit olan,  bu Aziz şehitlerimizin emaneti olan İslam davasına ve "geride kalan ailelerine sonuna sahip çıkacağız." dedi.

“Kâfirler istese de istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır”

Parti üyeleri olan Cengiz Tiryaki ve Fethi Yalçın'ın, mazlumca katledildiğini belirten Tasalı, “Bu şehitlerimizin hiç kimseye bir zararı olmadığı gibi, herkesçe sevilen ve sayılan şahsiyetlerdi. Bulundukları köylerinde hayatlarıyla, yaşantılarıyla örnek bir Müslüman idiler. Ama maalesef, bu bölgede İslam’a ve Müslümanlara tahammül edemeyen Marksist ve Sosyalist zihniyet, alçakça bir şekilde bu aziz üyelerimizi şehit ettiler. Şu bilinmelidir ki,  İslam’a ve Müslümanlara yapılan saldırılarla, ne İslam’a ne de Müslümanlara zarar verebilirsiniz. Ayette geçtiği gibi, “Kâfirler istese de istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır.” şeklinde konuştu.  (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.