HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı Regaip Kandili'nde hastaları ziyaret etti

HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı Regaip Kandili'nde hastaları ziyaret etti

HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı, Regaip Kandili dolayısıyla Bingöl Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek, hastane personelinin ve yatan hastaların Regaip Kandili'ni kutladı.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş ve beraberindeki heyet, Regaip Kandili münasebetiyle, merkez Düzağaç bölgesinde bulunan devlet hastanesini ziyaret ederek, personelin ve hastaların Regaip Kandili'ni kutladı, hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Hastaları ziyaret etmenin bir görev olduğunu hatırlatan Açıkbaş, “Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem) hastaları ziyaret etmeyi, onlara sabır ve şifa temennisinde bulunmayı tavsiye ederdi. Bizler de Peygamber Efendimizin bu güzel huyunu, onun örnek hayatını ve tavsiyelerini yaşamak için hastaları ziyaret ettik.” dedi.

“Kandiller bunun için önemlidir”

Hastaları ziyaret ederek onlara moral verdiklerini söyleyen Açıkbaş, “Regaip Kandili münasebetiyle devlet hastanesinde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek onların hem gönüllerini hem de dualarını almak istedik. Kandiller bunun için önemlidir. Bu vesileyle hem hastalarımıza moral vererek uzaklaştığımız manevi duyguyu yeniden yaşadık hem de hastalarımızın kısa süreli de olsa morallerinin yerine gelmesine ve onların yüzlerinin gülmesine vesile olduk.” şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler