HÜDA PAR Birecik'teki elektrik kesintilerini DEDAŞ yetkilileriyle görüştü

HÜDA PAR Birecik'teki elektrik kesintilerini DEDAŞ yetkilileriyle görüştü

​HÜDA PAR Birecik İlçe Başkanlığından oluşan heyet, ilçede sık yaşanan elektrik kesintilerini DEDAŞ yetkilileriyle görüştü.

HÜDA PAR Birecik İlçe Başkanı Murat Çimender, beraberindeki heyet ile, ilçede yaşanan elektrik kesinti nedenlerini DEDAŞ yetkilileriyle görüştü.

DEDAŞ Birecik İşletme Yöneticisi Neşet Uğur Tamer ile yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Çimender, halkın yoğun şikayetleri üzerine DEDAŞ yetkilileriyle görüştüklerini belirtti.

Çimender, "Neşen Bey, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan, ana trafodan kaynaklanan arızadan dolayı kesintilerin olduğunu, trafo merkezinde meydana gelen arızanın büyük ölçekte giderildiğini ve 8 Nisan’da tamamen giderilmiş olacağı sözünü verdi.” dedi.

Esnaf ve halkın artarak devam eden elektrik kesintilerden dolayı mağdur olduklarını belirten Çimender, yetkililere sorunun bir an önce giderilmesi yönünde de çağrısını yineledi.

Elektrik kesintilerinin başta çiftçi olmak üzere toplumun tüm kesimlerine zarar verdiğini söyleyen Çimender, “Ülkemizin değişik şehirlerinde, özellikle Doğu ve Güneydoğu’da meydana gelen kesintiler sonucu, çiftçi mağdur olmuştur. Mağduriyetlerin ilçemizde de yaşanmaması için yetkililerin önlem alması ve sorunu biran önce gidermesi noktasında adım atması gerekiyor. Kesintiler sonucu heba olan, zarar gören mahsulü kurtarmak veya geri getirmek imkansızdır ama elektrik kesintilerinin nedenlerini tespit edip müdahale etmek DEDAŞ ve Hükümetin sorumluluğu altındadır. Sorunun çözümü konusunda, haftalara varmadan çözülmesi için çağrıda bulunuyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.