HÜDA-PAR Çermik İlçe Teşkilatı kuruldu

HÜDA-PAR Çermik İlçe Teşkilatı kuruldu

HÜDA-PAR Çermik İlçe Teşkilatı Kaymakamlığa verilen dilekçeyle resmen kuruldu.

DİYARBAKIR - Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına devam eden HÜDA PAR'ın Çermik ilçe teşkilatı Kaymakamlığa verilen dilekçeyle resmen kuruldu.

 

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan HÜDA PAR Çermik ilçe Teşkilatı Başkanı Seyfettin Yiğit, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığından aldıkları yetki belgesi ile Çermik Kaymakamlığına başvurduklarını ve "alındı belgesi"yle teşkilatlarını resmen kurduklarını söyledi.

 

Yiğit, " Geçmişten başlattığımız İslami ve insani faaliyetleri bundan sonra böyle 'Bismillah' deyip Hür Dava Partisi çatısı altında siyasi mecrada devam ettireceğiz. Meselelere İslami çözüm sunarak, hakkaniyet, adalet ve eşitlik ilkeleri çerçevesinde çalışmalar yapacağız. Türkiye siyasetinde önemli bir boşluğu doldurup, ilçemize. bölgemize, halkımıza ve İslam ümmetine faydalı olacağımıza inanıyoruz.''dedi.

 

Sorunlara İslam hukuku ve kardeşliği dairesinde çözüm sunacaklarını bildiren Yiğit, "Rabbimizden dileğimiz, bizleri mahcup etmemesi ve yardımını üzerimizden esirgememesidir. Hür Dava Parti'sinin ilçemize, Türkiye halkına ve İslam ümmetine hayırlar getirmesini diliyorum.'' İfadelerini kullandı. (Mehmet Akarsu - İLKHA )

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler