HÜDA PAR Denizli Teşkilatı Aytaç Baran suikastını kınadı

HÜDA PAR Denizli Teşkilatı Aytaç Baran suikastını kınadı

Hür Dava Partisi Denizli İl Teşkilatı, Diyarbakır Yeni İhya-Der başkanı Aytaç Baran'ın katledilmesini kınadı.

Hür Dava Partisi Denizli İl Teşkilatı, Diyarbakır'da Yeni İhya-Der Başkanı Aytaç Baran'a düzenlenen saldırıyı kınadı.

PKK ve uzantısı yapıların görev addetmişçesine Müslümanlara saldırıyı gayretle devam ettirdikleri belirtilen açıklamada, "Bölgede kendi varlığından başka bir yapıya tahammül etmeyen bu zihniyet iyi bilmelidir ki yürüttüğü bu politika Müslüman halk tarafından hiçbir zaman kabul görmeyecektir. Dolayısıyla PKK/HDP ve bileşenlerine, Müslümanlara karşı gerçekleştirdikleri bu katliamı kınamaya ve bu tavırlarından vazgeçmeye çağırıyoruz." denildi.

Müslümanlara karşı işlenen her türlü suç açık ve net olarak ortadayken hiçbir hükümet yetkilisinin bu olayları dillendirmediği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Bu açıdan buradan hükümete seslenerek diyoruz ki; yapılan bu katliamlara sessiz kalarak ve bölgeyi Amerika, İsrail ve Avrupa kuklası PKK/HDP ve çetelerine bırakarak dökülen her Müslüman’ın kanına sizler de ortak oldunuz. Bu tavrınızdan derhal vazgeçip görevinizi yerine getirerek bölgede oluşturulmak istenen Müslüman kıyımlarına engel olmalısınız."

''Kur’an hizmetkarı Aytaç Baran’ın şehadetini tebrik ediyoruz''

Aytaç Baran’ın ömrünü İslam’a hizmetle geçirdiği belirtilen açıklama, "Ömrünü İslam’a ve Kur’an’a hizmet yolunda geçirerek Yasin Börü gibi onlarca şehadet aşığı genci yetiştiren Diyarbakır’ın şehadet öğretmeni Aytaç Baran Hocamızın şehadetini tebrik ediyoruz. Yakınlarına ve dava arkadaşlarına da Cenab-ı Allah’tan sabır niyaz ediyoruz.’ cümleleriyle son buldu.   (İLKHA)



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.