HÜDA PAR Diyadin İlçe Başkanı Tanrıverdi güven tazeledi

HÜDA PAR Diyadin İlçe Başkanı Tanrıverdi güven tazeledi

​HÜDA PAR Diyadin ilçe teşkilatının 2'nci olağan kongresi yapıldı. Kongrede İlçe Başkanı Ahmet Tanrıverdi güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

HÜDA PAR Diyadin İlçe Teşkilatı 2'nci olağan kongresini gerçekleştirdi. Parti ilçe binasında gerçekleştirilen kongreye; HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan ve delegeler katıldı.

Yapılan yoklamanın ardından divan kurulu oluşturulduktan sonra, mali rapor ve faaliyet raporu okundu.

Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere kürsüye çıkan İl Başkanı Gökhan, ilçe teşkilatlılarını güçlendirip çalışmalara daha fazla ağırlık vereceklerini söyledi.

Gökhan, “HÜDA PAR olarak öncelikle ilçe kongremizin Ağrı’mıza, ülkemize ve İslam ümmetine hayırlar getirmesini yüce rabbimizden niyaz ediyoruz. HÜDA PAR kadrolarının da yükü ağırlaştıkça ağırlaşacak, sorumluluğu artıkça artacaktır. Bizim kaybedecek zamanımız yoktur. Her geçen zaman aleyhimize işliyor. Teşkilatlılarımızı güçlendirip çalışmalarımıza ağırlık vermek zorundayız. Çünkü bizler açık ve net olarak söylüyoruz ki, biz hür kadrolar olarak bu halkın ve bu memleketin idaresine ve yönetimine talibiz. Bu konuda mütevazilikte yapmıyoruz." dedi.

Göreve tekrar seçilen Ahmet Tanrıverdi kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. (İLKHA) 








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.