HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Aktaş’tan Kurban Bayramı mesajı

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Aktaş’tan Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımlayan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş, bayramın; Müslümanların birlik ve beraberliğine, kurtuluşuna vesile olmasını temenni etti.

Kurban Bayramında ihtiyaç sahipleri ailelere yardım dağıtırken PKK/HDP taraftarları tarafından katledilen Şehid Yasin Börü ve arkadaşlarının şehadetini hatırlatan Aktaş, tüm İslam şehidlerinin ailelerinin bayramını tebrik etti.

Geçen Ramazan Bayramı'nın Coronavirus nedeniyle buruk geçtiğini ifade eden Aktaş, “Allah’ın selamı rahmeti ve bereketi siz değerli Diyarbakırlı hemşerilerimizin üzerine olsun. Malum geçen Ramazan Bayramı'nda büyüklerimizin elini öpemedik, çocuklarımızın başını okşayamadık, birçok eş, dost, akrabayı ziyaret edemedik. Coronavirus’un toplum üzerindeki etkisinden dolayı bazı sosyal faaliyetlerimizi aksatmak zorunda kaldık. ‘Öncelik sağlık’ dedik, sağlıklı yaşam ve toplum için tedbir aldık. Tabi şimdi Kurban Bayramı geldi. Kurban Bayramı için de değerli hemşerilerimin dikkat etmesi gereken hususlar var; yine maskelerimizi takacağız, yine sosyal mesafemizi muhafaza edeceğiz, yine hijyene dikkat ederek Allah’ın bize bahşetmiş olduğu bu mübarek Kurban Bayramı'nı en güzel şekilde ihya etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bu vesileyle siz değerli hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı can-u gönülden tebrik ediyorum. Rabbim bu bayramı başta İslam ümmetinin vahdetine, birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine vesile kılsın. Allah hasta olan kardeşlerimize şafi ismiyle hayırlı şifa nasip etsin. Toplumu tek bir vücut halinde vahdet birliğine bir araya getirmeyi nasip etsin.” dedi.

Kurban Bayramı şehidleri Yasin Börü ve arkadaşları olmak üzere tüm İslam şehidlerinin bayramını tebrik eden Aktaş, “Bu Kurban Bayramı'nı ihya ederken her zaman aklımızda olan bir şey var; malumunuz 6-8 Ekim olaylarında üyelerimizin bir kısmı masum, fakir, muhtaç insanlara kurban eti dağıtırken hunharca katledildiler. Biz her Kurban Bayramı'nda Yasin Börü ve arkadaşlarını asla unutmuyoruz, unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu vesileyle başta İslam ümmetinin bütün şehidleri, Yasin Börü ve arkadaşlarının ailelerinin ve siz Diyarbakırlı hemşerilerimin bayramını can-u gönülden tebrik ediyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.