HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç'ten Diyarbakır halkına teşekkür mesajı

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç'ten Diyarbakır halkına teşekkür mesajı

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Mescid-i Aksa'ya yönelik yapılan saldırılardan sonra 3 gün boyunca Şeyh Said (Dağkapı) Meydanı'nda organize ettikleri programlara katılan Diyarbakır halkına teşekkür etti.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç, yayımladığı mesajda davetlerine katılım gösteren Kudüs aşığı Diyarbakır halkına teşekkürlerini iletti.

Dinç, mesajında şöyle dedi:

"Aziz hemşerilerim. Öncelikle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik eder Rabbimden bu mübarek ayda yapılan ibadetleri kendi katında kabul buyurmasını niyaz ederim.

Son günlerde Siyonist çete tarafından ilk mabedimiz, onurumuz Mescidi Aksa'ya ve mazlum Filistinlilere yönelik artan saldırıları protesto etmek adına basın açıklamaları, etkinlikler ve konvoylar düzenledik. Bu çalışmalarımıza canıyla, malıyla, kalbiyle, duasıyla ve sesiyle destek veren bütün hemşerilerime yürekten teşekkür ediyor, onları muhabbetle selamlıyorum.

Aziz memleketimize yakışır bir şekilde Selahaddin Eyyubi'nin emanetine bir kez daha sahip çıkarak göstermiş olduğunuz dik duruşunuz Aksa'nın muvahhit fedailerine güç katacaktır inşallah.

HÜDA PAR olarak bütün imkânlarımızı seferber ederek Kudüs'ün müdafaasından bir an bile geri durmayacağız. Yüce Allah her daim Kudüs'ün özgürlüğü için mücadele eden kullarından eylesin. Bu vesileyle bir kez daha kalbi Kudüs aşkıyla yanan aziz hemşerilerimi muhabbetle selamlıyor, sağlıklı günler diliyorum." 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.