HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever'den "Büyük Kudüs Yürüyüşü"ne davet!

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever'den "Büyük Kudüs Yürüyüşü"ne davet!

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, "Dünya Kudüs Haftası" münasebetiyle yarın düzenlenecek "Büyük Kudüs Yürüyüşü"ne tüm Diyarbakır halkını davet etti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın yarın saat 13.30'da Diyarbakır'da, Dünya Kavşağı'ndan 15 Temmuz Şehitler Parkı'na kadar düzenleyeceği yürüyüşe Diyarbakır halkını davet eden Gülsever, bu yürüyüşün sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda Kudüs'e olan destek ve sevginin bir göstergesi olacağını söyledi.

"Bu yürüyüş sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda Kudüs'e olan desteğin bir ifadesidir"

"Selahaddin-i Eyyubi'nin torunları olarak meydanlara inip Kudüs'e olan sevgimizi bir kez daha tüm dünyaya göstereceğiz." diyen Gülsever, "Büyük Kudüs Yürüyüşü'ne katılım göstererek tarafımızı belli edelim." dedi.

Gülsever, "Bu yürüyüş, sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda Kudüs'e olan destek ve sevgimizin bir ifadesi olacak. Kudüs'ü kan gölüne çeviren siyonist canilere karşı duralım. Mukaddesatımızı çiğneyen siyonist barbarlığı durduralım. Başta Diyarbakırlı hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımıza sesleniyorum! Büyük şeytan ABD'nin himaye ettiği alçak siyonist çetenin Filistinli kardeşlerimize yapmış olduğu vahşi katliamlarına karşı tepkimizi göstermek için; 4 Şubat Pazar günü Dünya Kavşağından başlanıp 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda sona erecek olan 'Büyük Kudüs Yürüyüşü'ne katılım göstererek tarafımızı belli edelim." diye kaydetti.

2021 yılında ilan edilen ve her yıl Recep ayının son cuma günü başlayan "Dünya Kudüs Haftası" kapsamında bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle Filistin ve Kudüs davası idrak ediliyor. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.