HÜDA PAR Diyarbakır İl Kongresi bugün gerçekleştirilecek

HÜDA PAR Diyarbakır İl Kongresi bugün gerçekleştirilecek

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, bugün gerçekleştirilecek olan HÜDA PAR Diyarbakır İl Teşkilatının 4'üncü Olağan Kongresine tüm Diyarbakır halkını davet etti.

Diyarbakır İl Teşkilatının 4'üncü Olağan Kongresi bugün saat 18.30'da Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun da katılacağı 4'üncü Olağan Kongre için hazırlıklar devam ederken İl Başkanı Vedat Turgut, tüm Diyarbakır halkını programa davet etti.

Gerçekleştirilecek kongre hakkında bilgi aktaran HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, "İlçe kongrelerimiz bitti, il kongrelerimizin sonuncusu Diyarbakır'da bugün yapılacak. Kongre ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Elbette siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, akademisyenler, yazarlar ve medya davetlidir, özel davetiyeler de gönderilecektir. Genel Başkanımızın da katılımıyla bugün günü saat 18.30'da Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak Diyarbakır 4'üncü Olağan İl Kongresine tüm halkımızı davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

​​​​​​Yeni dönem için il başkanı ve il teşkilatının belirleneceği kongreye katılım sağlayacak olan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, katılımcılara hitap ederek iç ve dış gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.