HÜDA PAR Diyarbakır Yenişehir ilçe teşkilatında görev değişimi

HÜDA PAR Diyarbakır Yenişehir ilçe teşkilatında görev değişimi

HÜDA PAR Yenişehir ilçe teşkilatı 3. Olağan Genel Kongresi'ni yaptı. Yapılan seçimde Muzaffer Beber HÜDA PAR Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanı seçildi.

Yenişehir İlçe Başkanlığında yapılan seçime delegeler ve parti üyeleri katıldı. Tek liste halinde girilen seçimde delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alan Beber, HÜDA PAR Yenişehir İlçe Başkanı seçildi.

Yenişehir eski İlçe Başkanı Ender Elmas’tan görevi devralan Beber, "Halka hizmet hakka hizmettir" bilinciyle hareket edeceklerini söyledi.

Önceki yönetimin çalışmalarını takdir ettiğini ifade eden Beber, teslim aldıkları bayrağı daha yükseklere taşımak için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini belirtti.

Halkın sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ifade eden Beber, "Daima halkın içinde olacağız. Halkın sevinçlerine ve sıkıntılarına ortak olacağız.  Vatandaşlarımızın sıkıntılarının giderilmesi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz inşallah. Halkın yaşadığı sorunların çözümü için partimizin sunmuş olduğu çözüm reçetelerini halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Adaletli bir sistemin tesisi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

İLKHA


HÜDA PAR Diyarbakır Yenişehir ilçe teşkilatında görev değişimi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.