HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Başkanlığından hastalara ziyaret

HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Başkanlığından hastalara ziyaret

​HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Başkanlığından bir heyet, Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt İlçe Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Başkanlığı ve İlçe Kadın Kollarından oluşan heyet, Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt İlçe Devlet Hastanesini ziyaret ederek yatan hasta ve hasta yakınlarının bayramlarını tebrik etti.

Heyet, 150 yataklı hastanede yatarak tedavi gören hasta, hasta yakınları, hastane çalışanı ve temizlik personelini ziyaret ederek kendilerine bayram şekeri ve gül suyu ikram etti.

Heyetin ziyaretlerinden memnun kaldıklarını söyleyen hasta ve hasta yakınları, HÜDA PAR heyetine, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrası hastane önünde açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Başkanı Cemal Arvas, partilerinin, kurulduğu tarihten bu yana halkla iç içe olmaya ehemmiyet verdiğini belirterek ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

Arvas, "Bizler bugün HÜDA PAR olarak Doğubayazıt Devlet Hastanesinde yatan ve acil serviste tedavi gören hastalarımıza bayram ziyaretinde bulunduk. Biz HÜDA PAR olarak bu tür ziyaretlere devam edeceğiz. HÜDA PAR her zaman sahadadır. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum. Rabbim hastalarımıza da şifalar versin inşallah" şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler