HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanı Kaya’dan sapıklığı teşvik eden kitaba tepki

HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanı Kaya’dan sapıklığı teşvik eden kitaba tepki

HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanı Metin Kaya, Kültür Bakanlığı tarafından onaylı basılan “Onlar Ermiş Muradına” kitabında geçen sapkın ve çirkin ifadelere sert tepki gösterdi.

Kültür Bakanlığı onaylı Karatay Akademi Yayınlarından basılan “Onlar Ermiş Muradına” kitabında yer alan masalda yazarın, bir babanın kızıyla evliliğini savunması ve güya bir hocanın bunu tavsiye etmesini işlemesi tepkilere neden oldu.

Kitaba bir tepki de HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanı Metin Kaya’dan geldi. Söz konusu kitapta inanca ve dini değerlere saldırı yapıldığını söyleyen Kaya, kitabın acilen toplatılmasını ve sapık yazarın mahkûm edilmesi gerektiğini kaydetti.

Kaya, “Kültür Bakanlığı tarafından onay verilip; çocuklarımıza okutulan hikâye kitabında inancımıza ve dini değerlerimize saldırı yapan, bu sapık zihniyeti kınıyorum. Acilen bu kitap toplatılmalı ve bu sapık zihniyet mahkûm edilmelidir.” ifadelerini kullandı.

“İslam düşmanlığının âlâsını okullarımızda öğretiyorsunuz”

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Halef Yılmaz da, “Bu sapıklıkları öğrenen çocuklar nasıl dindar çocuk olacak? Batıda İslam düşmanlığı yapılıyor diye forum düzenliyorsunuz. İslam düşmanlığının âlâsını okullarımızda öğretiyorsunuz. Bu nedir Allah aşkına siz söyleyin?” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler