HÜDA PAR Ergani Gençlik Kollarından siyer yarışmasına destek

Peygamber Sevdalıları tarafından her yıl 'O'nu Oku O'nu Yaşa' temasıyla düzenlenen siyer yarışmasına katılım gösteren HÜDA PAR Ergani Gençlik Teşkilatı, bu gibi çalışmaların devamını dilediklerini belirtti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından 12 Şubat Pazar günü düzenlenecek olan Siyer Sınavına sayılı günler kala gençlerin sınava teveccühü giderek artıyor.


Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından her yıl düzenlenen 'Onu Oku Onu Yaşa' temasıyla siyer sınavı yarışma kayıtları devam ediyor. Başvuruların 22 Ocak'a kadar süreceği sınava gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Gençlerin sınav için yoğun başvuru yaptığı merkezlerden biri olan Ergani'de şu ana kadar toplam 3 bini aşkın kişi kayıt yapmış durumdadır. Peygamber Sevdalıları Vakfı Ergani temsilcisi Abdurrezzak Polat, Peygamber efendimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) mesajının inanlara iletilmesi adına bu sınavı önemsediklerini belirtti.

"Peygamber Efendimizin sürekli olarak gündemde kalmasını istiyoruz."

HÜDA PAR Gençlik kolları Başkanı Hüseyin Haksever ve beraberindeki gençlerin siyer sınavı kayıtları vesilesiyle açıklamalarda bulunan Polat şu ifadeleri kullandı:

"Toplumun büyük bir uçurumda olduğunu görüyoruz. Büyük bir fuhşiyat söz konusu. Değerler bitmiş, insanlık kalmamış. Ahlaki ölçüler bitmiş durumda maalesef. Hele hele gençlik içerisinde maalesef büyük bir yozlaşma söz konusudur. Tabi bu yozlaşmanın bir ilacı vardır. Bu ilacımız ise Peygamber efendimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) mesajlarıdır. Peygamber efendimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) mesajlarını iletebilmek için siyer yarışması düzenliyoruz. Böyle çalışmalar yapıyoruz. Bu açıdan bu çalışmalarımızı önemsiyoruz."

"200 küsur okulda ise sınav tanıtımımızı yapmışız"

2.png

Peygamber efendimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) sürekli olarak gündemde kalmasını istediklerini belirten Polat, Ergani'de siyer sınavı kayıtlar hakkında da bilgi verdi:

"Ergani'de yaklaşık olarak 30 okul merkezinde sınav yapmayı planlıyoruz. 200 küsur okulda ise sınav tanıtımımızı yapmışız. Yaklaşık 3 binin üzerinde kayıt söz konusu şu an. İnsanların yoğun bir ilgisi var. Ama bu yoğun ilgiyle beraber biz gündem olmasını istiyoruz. Peygamber efendimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) sürekli olarak gündemde kalmasını istiyoruz. Peygamber efendimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) mesajlarının, hayatının, mücadelesinin sürekli gündemde kalmasını istiyoruz. O nedenle bu yarışmayı çok önemsiyoruz."

Polat son olarak siyer sınavına kayıt için Peygamber Sevdalıları Ergani Temsilciliğini ziyaret eden HÜDA PAR Ergani Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki gençlere teşekkür etti.

"Bu gibi çalışmalarının devamını diliyoruz. Çünkü bu gibi çalışmalar toplumu manevi açıdan güçlü hale getiriyor"

1.png

HÜDA PAR Ergani İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Haksever

Siyer Sınavı için Peygamber Sevdalıları Vakfı Ergani Temsilciliğini ziyaret eden HÜDA PAR Ergani İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Haksever, hayırlı çalışmalara katkı sağladıklarını belirtti.

Haksever, "Peygamber Sevdalıları, 'O'nu Oku O'nu Yaşa' temasıyla her yıl düzenlediği Siyer Yarışması'nı bu yıl da düzenlemektedir. Bizler de her sene olduğu gibi bu sene de siyer yarışmasına kaydımızı yapmak üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik. HÜDA PAR olarak ölçümüz İslam'dır diyen bir siyasi partiyiz. Dolayısıyla İslam, insanlık ve toplum adına çalışmalar yapan vakıfların yanındayız. Allah, Peygamber Sevdalılarından razı olsun. Bu gibi çalışmalarının devamını diliyoruz. Çünkü bu gibi çalışmalar toplumu manevi açıdan güçlü hale getiriyor. Bu gibi hayırlı çalışmalarda bizlerde elimizden gelen katkıyı sunuyoruz. Bundan sonrada bu hayırlı çalışmalara katkılarımızı sunmaya devam edeceğiz inşallah. Gençler olarak; En güzel devlet yöneticisi, en güzel komutan, en güzel öğretmen, en güzel dost, en güzel baba, olan güzel ahlakın en güzel örneği olan; Önderimiz, Rehberimiz Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) hayatını okuyup; öğrenmeye, anlamaya ve yaşamaya muhtacız. Çünkü peygamberimiz tanınmadan, kardeşlik, dostluk, paylaşmak, vefa saygı, iyilik, merhamet bilinemez." ifadelerini kullandı.

Gençlere de çağrıda bulunan Haksever son olarak şu ifadeleri kullandı:

"Buradan başta genç kardeşlerimiz olmak üzere tüm Peygamber Sevdalılarına çağrıda bulunmak istiyoruz; Peygamberimiz Hz. Muhammed'i daha iyi tanımak adına Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın 'Onu Oku Onu Yaşa' temasıyla düzenlemiş olduğu Siyer Yarışması'na kaydımızı yapalım. Bu hayırlı kervandan bizler de mahrum olmayalım inşallah." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.