HÜDA PAR gençlerin geleceği için bir şanstır

HÜDA PAR gençlerin geleceği için bir şanstır

Gercüş’te Partisinin gençlik kolları tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed Şerif Durmaz, toplumun HÜDA PAR’ın misyonuna ihtiyacı olduğunu söyledi.

HÜDA PAR Gercüş Gençlik Kolları tarafından düzenlenen program için Gercüş’e gelen Durmaz, ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde Durmaz’a Gercüş Gençlik Kolları Başkanı Ömer Turan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

İlk olarak TÜGVA Gercüş İlçe Temsilciliğini ziyaret eden Durmaz, İlçe temsilcisi Zübeyir Çetin ile görüştü. Ziyarette TÜGVA bünyesindeki kütüphaneyi de gezen Durmaz, burada bir süre öğrencilerle sohbet etti.

Durmaz ve beraberindeki heyet TÜGVA’nın ardından, Gercüş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti. Durmaz’ı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Soyvural karşıladı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Durmaz, ilçede yaptığı kurum ziyaretleri sonrasında Partisinin Gercüş Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’ programında gençlerle bir araya geldi.

Pendemi nedeniyle Gercüş İlçe Başkanlığı’nın damında düzenlenen programa, Gercüş Gençlik Başkanı ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Programda, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Durmaz, İslam’ı ölçü alan siyasi bir hareketin gençlerinin her alanda örnek ve öncü olması gerektiğini belirtti.

“Toplumun HÜDA PAR’ın misyonuna ihtiyacı vardır”

Partili gençlerin topluma örnek olması gerektiğine işaret eden Durmaz, “Parti mensubu gençlerimiz her zaman ve her şartta topluma örnek olmalıdır. Yapılan hayırlı çalışmalara öncülük ederek farklarını ortaya koymalıdır. Partimizin duyarlı ve hassasiyet sahibi gençleri, şer yapıların ifsad planlarının akim kalması için kötülüklerle mücadele etmeyi bir görev addetmelidir. Bunu siz hür gençler yapacaksınız. Sizler davanızı, partinizi çok iyi tanıyacak ve partinizin müspet ve mutedil bakışını topluma ulaştırma gayretinde olacaksınız. Toplumun bu bakış açısına yani HÜDA PAR’ın misyonuna ihtiyacı vardır. Bunu unutmayın gençler; HÜDA PAR, gençlerin geleceği için bir şanstır.” ifadelerini kullandı.

“Sorunları çözen üretken bir gençlik yetişsin istiyoruz”

Dava partisi olduklarını vurgulayan Durmaz, “Biz, dava partisiyiz. Biz yeryüzünün öğretmenleri olmayı hedefleyen iyilik erleriyiz. Biz istiyoruz ki hak ve adalet, sulh ve selamet tesis edilsin. Toplumda var olan sorunlar çözüme kavuşsun. Yeryüzünde zulüm ve haksızlıklar son bulsun, her hak sahibi hakkına kavuşsun. Biz istiyoruz ki, gençlik manevi değerlerine bağlı bir şekilde yetişsin. Her işinde Allah’ın rızasına ulaşmayı merkeze alsın. Biz istiyoruz ki tavır ve davranışıyla, fikir ve görüşüyle, söylem ve eylemiyle, çalışkanlık ve cesaretiyle, duyarlılık ve hassasiyetiyle, hizmet ve hikmet ehli oluşuyla ve de ibadet ve ihlasıyla topluma yük olan değil toplumun yükünü hafifleten, sorun çıkaran değil sorunları çözen üretken bir gençlik yetişsin istiyoruz. Böyle bir gençliğin yetişmesi için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Program, soru cevap kısmının ardından sona erdi.


HÜDA PAR gençlerin geleceği için bir şanstır

HÜDA PAR gençlerin geleceği için bir şanstır

HÜDA PAR gençlerin geleceği için bir şanstır

HÜDA PAR gençlerin geleceği için bir şanstır

HÜDA PAR gençlerin geleceği için bir şanstır

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.