HÜDA PAR gençliği olarak çok güzel işlere imza atacağız

HÜDA PAR gençliği olarak çok güzel işlere imza atacağız

​HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, "İnşallah parti gençliği olarak çok güzel işlere imza atacağız. Gençlerimizden çağın ruhuna uygun olarak kendilerini yetiştirmesini ve gelecekte siyasette ön planda olmalarını ümit ediyoruz." dedi.

İstanbul’da HÜDA PAR teşkilatının bulunduğu 15 ilçede onlarca takımdan oluşan "Kardeşlik" temalı futbol turnuvalarının finali düzenlendi.

Hür gençlik Esenyurt ilçe teşkilatı tarafından 6 hafta önce başlayan ve eleme usulü yapılan turnuvanın finali, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin’in katılımıyla gerçekleşti.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şahin, söz konusu turnuvalarla birçok kesime ulaşmayı hedeflediklerini ve gençlik kollarıyla birlikte güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Şahin, "Burada bulunmaktan onur duyuyorum. İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığımızın hemen hemen tüm ilçe teşkilatlarında devam eden futbol turnuvaları vardı. Bugün de Esenyurt ilçe Gençlik Kollarının düzenlediği turnuvadayız. HÜDA PAR olarak bu dönemi gençlerin dönemi olarak görüyoruz. Özellikle gençlik çalışmalarını daha etkin şekilde sürdürüyoruz. Bir taraftan gençlerimizin manevi olarak gelişmesi için faaliyetlerde bulunurken diğer taraftan da moral, motivasyon anlamında da bu tür müsabakaları önemsiyoruz. Tüm ilçelerde farklı kesimlerden takımlar oluşturularak futbol turnuvaları oluşturulmuş. İnanıyoruz ki bu turnuvalarla hür gençlik olarak birçok kesimle buluşacağız." dedi.

Şahin, "İnşallah parti gençliği olarak çok güzel işlere imza atacağız. Gençlerimizden çağın ruhuna uygun olarak kendilerini yetiştirmesini ve gelecekte siyasette ön planda olmalarını, partinin değişik kadrolarında görev almalarını ümit ediyoruz. Emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

Hür Gençlik ve Depo Spor arasında oynanan final maçını kazanan Depo spor, kupayı almaya hak kazandı. Finale kalan iki takımın tüm oyuncularına madalya takdim edilirken, kupayı kazanan takımın oyuncularına ise kitap seti hediye edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler