HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Yapıcıoğlu oyunu kullandı

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Yapıcıoğlu oyunu kullandı

​Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Diyarbakır’da kullanan HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Zekeriya Yapıcıoğlu, seçimin hayırlara vesile olmasını diledi.

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Zekeriya Yapıcıoğlu, Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesine bağlı Ahmed-i Hani Anadolu Lisesinde saat 11.30'da oyunu kullandı.

Yapıcıoğlu, beraberindeki partili heyetle geldiği Ahmed-i Hani Anadolu Lisesi 2176 nolu sandıkta oyunu kullandı. Burada sandık görevlileriyle selamlaşan Yapıcıoğlu, sandık görevlilerine ve müşahitlere kolaylıklar diledi.

Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Yapıcıoğlu, "Görevimizi yaptık, oyumuzu kullandık. Şimdiden sonuçların hayırlı olmasını diliyorum. Dilerim bundan sonra da can sıkıcı üzücü herhangi bir olay olmaz diye temenni ediyorum. Seçim sonuçlarının milletimize, memleketimize ve İslam ümmetine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu bir yarıştır ölüm kalım savaşı değildir. Her şehirde sadece bir kişi belediye başkanı seçilebilecek. Seçilen de o şehrin belediye başkanı olacak. Umarım huzur içinde bir yarış ve sonuçları da hayırlı olur." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler