HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Cevher'in, depremzedeleri tahkir edenlere cevabı takdir topladı

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Cevher'in, depremzedeleri tahkir edenlere cevabı takdir topladı

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Abdurrahman Cevher, deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhur İttifakının çoğunluğu elde etmesini hazmedemeyen muhalefet seçmenine tepki gösterdi.

Türkiye'nin 11 ilini etkileyen deprem bölgelerinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekilli Seçimlerinde sandıkların tamamı açıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre deprem bölgesindeki seçmenin tercihi değişmedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı 11 şehirden Diyarbakır dışındaki 10'unda seçimi önde tamamladı.

50 bini aşkın kişinin hayatını kaybettiği depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta oyların yüzde 71'ini Cumhurbaşkanı Erdoğan aldı. Hatay'da Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı az bir farkla geçti.

Muhalef seçmeninin tavrı tepki çekti

Bu oy oranları, özellikle muhalefet seçmeninden bazıları tarafından hazmedilemedi.

Oy oranlarını kabullenemeyen bu seçmenler, sosyal medya üzerinden depremzedelere hakaretlerde bulundu, küfürler yağdırdı, tahkir etti.

Abdurrahman Cevher'in cevabı takdir topladı

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Abdurrahman Cevher'in de depremzedeleri tahkir eden bir sosyal medya kullanıcısına verdiği cevap takdir topladı.

Cevher, "Zorba" isimli bir Twitter kullanıcısının, "Benim için deprem bölgesi diye bir şey kalmadı. Çocuğumun rızkından kesip cebimdeki son kuruşa kadar ısıtıcı, battaniye, mont gönderdim. gidin akp size parayla ev satsın. Umrumda değilsiniz" paylaşımını alıntılayarak şu cevabı verdi:

"Kıymetli hemşehrilerimizi senin minnetin altında mı bırakacağız! Ne masraf etmişsen, IBAN gönder!"

Cevher'in bu paylaşımı büyük beğeni toplarken, sosyal medya kullanıcıları yaptıkları yorumlarda Cevher'i tebrik etti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.