HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eşin, Sakarya'daki Kudüs mitingine katılacak

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eşin, Sakarya'daki Kudüs mitingine katılacak

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin, Yeniden Refah Partisi'nin, Sakarya'da düzenleyeceği "Seninleyiz Kudüs Mitingi"ne katılacağını açıklarken, Sakarya halkını da mitinge davet etti.

Sakarya'da düzenlenecek "Seninleyiz Kudüs Mitingi"ne katılacağını ifade eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin, "Sakarya ve civarında olan üye, sempatizan ve halkımızı bu mitinge katılmaya davet ediyorum." çağrısında bulundu.

Küresel haydut ABD Başkanı Trump'ın, Kudüs'ü işgalci siyonistlerin himayesine verme planına karşı tepkiler çığ gibi devam ederken, bu şer planını tanımayan HÜDA PAR'ın, yapılacak mitinglere katılım konusunda çalışmaları devam ediyor.

Eşin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yeniden Refah Partisi tarafından 9 Şubat Pazar günü Sakarya'da düzenlenecek olan 'Kudüs'e Sahip Çık Mitingi'ne partim HÜDA PAR adına katılacağım. Sakarya ve civarında olan üye, sempatizan ve halkımızı bu mitinge katılmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

9 Şubat Pazar günü düzenlenecek mitingler; HÜDA PAR'ın destek verdiği Peygamber Sevdalıları Vakfı ve Mustazaflar Cemiyeti'nin "Kudüs Bizimdir" mitingi Diyarbakır İstasyon Meydanında, Yeniden Refah Partisi'nin "Seninleyiz Kudüs Mitingi" Sakarya Kent Meydanında, Saadet Partisi'nin "Büyük Kudüs Mitingi" de İstanbul Yenikapı Meydanı'nda öğleden sonra düzenlenecek.

İLKHA


HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eşin, Sakarya'daki Kudüs mitingine katılacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.