HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Halef Yılmaz: Demir'in hayati tehlikesi yoktur

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Halef Yılmaz: Demir'in hayati tehlikesi yoktur

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Halef Yılmaz, HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıda yaralanan İl Başkanı Salih Demir'in şu an hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.

Olay, saat 17.45 sıralarında HÜDA PAR Adana İl Başkanlığında meydana geldi.

Parti binasına giren iki kişi, namaz kıldıkları sırada İl Başkanı Salih Demir ile İl Sekreteri Sacit Pişgin'e satırlı saldırı düzenledi.

Saldırıda ağır yaralanan Sacit Pişgin, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Olayda yaralanan Salih Demir hakkında ise sosyal medyada hayatını kaybettiğine dair iddialar yayıldı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Halef Yılmaz ise Twitter hesabından Demir'in sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

Yılmaz, şunları kaydetti:

"İl Başkanımız Salih Hocamızın sağlık durumu şu an kontrolde ve bu aşamada hayati tehlikesi yoktur. Hastanede gözetim altında takip ediliyor. Rabbim Sacid'imizin şehadetini kabul eylesin. Onu şehidler ve Salihlerle haşreylesin. HÜDA PAR zorba ve zalimlere boyun eğmeyecektir."

Yılmaz, saldırıya ilişkin daha önce yaptığı açıklamada da uyuşturucu çetelerine işaret ederek, "Adana İl Başkanımız Salih Demir hocamız ve İl Sekreterimiz Sacit Pişkin namaz kıldıkları sırada satırlı saldırıya uğradı. İl sekreteri Sacit kardeşimiz şehid olmuştur. İl başkanımız ise yaralıdır. Bu işi yapan uyuşturucu baronlarından hesap soracak ve peşini bırakmayacağız. Münferit bir olay değildir. Saldırganlar iki kişi. HÜDA PAR'ı hedef gösteren sözde siyasetçi ve gazetecilerin de eli kanımıza bulaşmıştır. Adana'da kirli bir uyuşturucu trafiği vardır. Bu işi azmettirenlerin mutlaka ortaya çıkarılması gerekir." demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.